AK Partililer yanan alana fidan dikti

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’de katıldı.Yanan Alanların Rehabilitasyonu ve Yangına Dirençli Ormanlar Tesisi Projeleri(YARDOP)...

AK Partililer yanan alana fidan dikti

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’de katıldı.

Yanan Alanların Rehabilitasyonu ve Yangına Dirençli Ormanlar Tesisi Projeleri(YARDOP) kapsamında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Musa Orman tarafındandüzenlenen fidan dikme etkinliğine, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan, Gençlik Kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Başkan Demiralp, AK Parti gençlik kolları üyelerinin yaptığı her projede Bodrum’da yaşayan birçok gence örnek olduklarını ifade etti. Böyle projelerin sıklıkla yapılması gerektiğini belirten Demiralp, Gençlik kolları Başkanı Musa Orman ve üyelere teşekkürlerini sundu. Başkan Demiralp kendi elleriyle kazdığı alanlara meşe ve çam fidanı dikti.

Etkinliğe ev sahipliği yapan AK Parti gençlik Kolları Başkanı Muhammed Musa Orman ise şunları söyledi "Birkez daha Ak parti teşkilatının bozucu değil yapıcı bir teşkilatlanmaya sahip olduğunu gösterdik. Yüce Allah yarattığı her şeyi insanoğlu için yaratmış, onun hizmetine vermiştir. İşte, insanların istifadesine sunulan unsurlardan biri de ağaç, daha genel bir ifadeyle yeşilliktir. Bu itibarla, küçük çaplı bir çalışma gerçekleştirdik. Ormanların, odun ham maddesi ve oksijen üretimi, havanın toz ve diğer kirleticilerden temizlenmesi, toprağın oluşumu ve korunması, dinlenme, sağlık gibi açılardan pek çok faydası olduğunu biliyoruz. Ormanlarımızı korumak ve geliştirmek için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

Fidan dikiminin ardından şehit olan güvenlik güçleri için yapılan duaların ardından etkinlik sona erdi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.