AK Partililer ter döktü

Kaynaşma etkinlikleri kapsamında çeşitli organizasyonlar düzenleyen AK Parti Milas İlçe Yönetimi yöneticileri bu kez halı saha müsabakası için bir araya geldi.Her pazartesi akşam 22 ila 23 saatleri arasında yönetim kurulu üyeleri...

AK Partililer ter döktü

Kaynaşma etkinlikleri kapsamında çeşitli organizasyonlar düzenleyen AK Parti Milas İlçe Yönetimi yöneticileri bu kez halı saha müsabakası için bir araya geldi.

Her pazartesi akşam 22 ila 23 saatleri arasında yönetim kurulu üyeleri arasında gerçekleşen müsabakalar keyifli bir ortamı da beraberinde getiriyor.

İddia olmaksızın gerçekleşen etkinlikte her hafta kadrolar değişmesinin yanı sıra alınan sonuçlar sonrası sohbeti ise ayrı bir keyif veriyor.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Av. Bülent Demir etkinlikle ilgili açıklamasında, “Siyasi süreç olarak ilçemizde etkin bir yapılanma ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Bu programların yanı sıra arkadaşlarımızla sürekli kaynaşma ve yönetim kurulumuzun bütünlüğünü bir takım ruhu ile yansıtmaya çalışıyoruz.

Bu kapsamda hem keyifli bir ortamda birlikte spor yapıyoruz, hem de dostluklarımızı pekiştiriyoruz. Erkekler olarak haftada 1 gün bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimiz daha çeşitli şekillerde ailelerimizin de katılacağı etkinliklerle sürecek” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.