AK Partililer sınavda ter döktü

AK Parti Fethiye İlçe yönetimi tarafından gerçekleştirilen ve 8 hafta boyunca süren siyaset akademisine katılan kursiyerler sınava girdiler. Gazi İlkokulunda gerçekleşen sınavda AK Partiye gönül verenler sınav heyecanı yaşadılar....

AK Partililer sınavda ter döktü

AK Parti Fethiye İlçe yönetimi tarafından gerçekleştirilen ve 8 hafta boyunca süren siyaset akademisine katılan kursiyerler sınava girdiler. Gazi İlkokulunda gerçekleşen sınavda AK Partiye gönül verenler sınav heyecanı yaşadılar. İlçe yönetiminin hazır bulunduğu siyaset akademisi sınavı AK Parti Genel Merkezinden gelen görevlilerin nezaretinde gerçekleşti. Sınav öncesi form dolduran kursiyerler daha sonra sınav soru kitapçıklarının verilmesi ile sınava başladılar.

Sınav sonuçları AK Parti genel merkezi siyaset akademisi heyeti tarafından değerlendirilecek. Sınavda ilk üçe giren kursiyerlerin başarı belgeleri Başbakan tarafından verilecek ayrıca sınavda birinci olan kursiyer; Başbakanın yurt içi veya yurt dışında düzenlenen bir programına katılmayı hak kazanacak. Sınava AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan’ın yanı sıra Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Çamköy Belediye Başkanı Bekir Eser Kadın ve Gençlik kolları başkan ve üyeleriyle çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, "Siyaset akademisinde 8 hafta boyunca çok değerli eğitmenlerimiz tarafından hem siyaset bilimi hem de siyaset tarihi bakımından bir çok konuda eğitimler verildi. Şimdi de 8 hafta boyunca öğrendiğimiz bilgilerin ölçme ve değerlendirmesini yapacağımız sınavımız yapılmaktadır. Sınav Ankara genel merkezden görevlendirilmiş arkadaşlarımız tarafından gerçekleşmektedir. Bu sınavda ilk üçe girecek olan arkadaşlarımız başarı belgelerini Sayın Başbakanımız tarafından alacaklar. Aynı zamanda birinci olan arkadaşımız Başbakanımız ile birlikte yurt içinde veya yurt dışında bir programa katılmaya hak kazanacak. Tabi ki ödülün bu derece önemli olmasından dolayı sınava katılan arkadaşlarımızı heyecanlandırmakta. Ben siyaset akademisine 8 hafta boyunca katılan ve bu gün sınava giren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. 168 arkadaşımız bu gün bir aksilik olmazsa sınava girecekler. Önümüzdeki hafta Muğla İl merkezinde siyaset akademisi başlayacak ve daha sonra Milas ve Bodrum bölgelerimizde gerçekleşecek. Siyaset Akademisi kendini yenileyen ve sürekli olarak devam eden bir eğitim etkinliği olmaktadır” dedi.

Diğer yandan 187 kişinin eğitimlere katıldığı sınava ise 168 kişinin girdiği öğrenildi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.