AK Partili kadınlar kahvaltıda buluştu

AK Parti Muğla Kadın Kolları Teşkilatı dur durak bilmiyor. Haftanın her günü çalışmalarını sürdüren il Kadın Kolları Teşkilatı her hafta bir etkinlik gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz hafta Muharrem ayı dolayısıyla Muğla...

AK Partili kadınlar kahvaltıda buluştu

AK Parti Muğla Kadın Kolları Teşkilatı dur durak bilmiyor. Haftanın her günü çalışmalarını sürdüren il Kadın Kolları Teşkilatı her hafta bir etkinlik gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz hafta Muharrem ayı dolayısıyla Muğla İli Menteşe İlçesi Kurşunlu Meydanında aşure dağıtan kadın kolları hafta sonu da kahvaltıda buluştular.

AK Partili Kadınlar önümüzdeki hafta yapacakları etkinliklerinde programını gözden geçirdiler. Menteşe İlçesi’nde bir araya gelen AK Parti Muğla Kadın Kolları Teşkilatı üyelerine ilçe kadın kolları başkanları da katıldı.

Menteşe ilçesinde bir restorantta kadın kollarını kahvaltılı programda bir araya getiren İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol’u, İl Başkanı Nihat Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Ozan Balcı, Ali Yörük, Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi Yeliz Kışla katılarak destek verdiler.

Partili kadınların çok çalıştığını ve bu çalışmaya bir kahvaltı ile mola vermek istediklerini ve bir arada sıcak samimi sohbet etme imkanı elde ettiklerini ifade eden İl Kadın Kolları Başkanı Armağan tüm üyelere teşekkür etti.

Erol; “Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha gösterdiğimiz bu güzel günümüzde başta il başkanım olmak üzere; tüm ilçe kadın kolları başkanlarıma, yönetim kuruluma ve aynı yolda yürüdüğümüz tüm arkadaşlarıma katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.