AK Partili belde başkanları toplandı

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı, haftalık olarak düzenlemeye başladığı yönetim kurulu toplantısını bu kez AK Parti Milas İlçe Teşkilatı'na bağlı belde başkanlarının katılımı ile gerçekleşti.Milas AK Parti hizmet binasında...

AK Partili belde başkanları toplandı

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı, haftalık olarak düzenlemeye başladığı yönetim kurulu toplantısını bu kez AK Parti Milas İlçe Teşkilatı'na bağlı belde başkanlarının katılımı ile gerçekleşti.

Milas AK Parti hizmet binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Sevgi Turan, AK Parti Selimiye Belde Başkanı Engin Çakır, Beçin Belde Başkanı Soner Korkmaz, Ören Belde Başkanı Kazım Yıldırım, Güllük Belde Başkanı Erdoğan Atıcı katıldı.

Milas İlçe Başkanı Av. Bülent Demir tarafından yapılan açış konuşması ile başlayan toplantıda beldelerin sorunlarının yanı sıra yerel seçim öncesi süreç ve çalışmalar değerlendirildi. Toplantının ilk kısmında belde başkanları ile gerçekleşen bölümün tamamlanmasının ardından İlçe Yönetim Kurulu toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.