AK Partili başkan vekili: Çalışmışlar, çalışmaya da devam ediyorlar

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı şehir dışı programından dolayı makamını AK Partili Belediye Meclis üyesi Onat Akdu’ya  bıraktı. Başkan Vekili Onat Akdu ve beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile,...

AK Partili başkan vekili:  Çalışmışlar, çalışmaya da devam ediyorlar

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı şehir dışı programından dolayı makamını AK Partili Belediye Meclis üyesi Onat Akdu’ya  bıraktı. Başkan Vekili Onat Akdu ve beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile, Fethiye Belediyesi’nin birçok bölgede süren ve tamamlanan çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Akdu, “Fethiye Belediyesi çalışmış, çalışmaya da devam ediyor” dedi.

Makamını kendi siyasi partisi dışındaki diğer partilerin belediye meclis üyelerine 15 yıldır makamını bırakan ve bunu bir gelenek haline getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçtiğimiz günlerde CHP’li Belediye Meclis üyesi Mert Demir’e, ondan öncede AK Partili Belediye Meclis üyesi Halil Doğan’a makamını bırakmıştı. Şehir dışı programından dolayı Başkan Behçet Saatcı, bu sefer makamını Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Onat Akdu’ya bıraktı.

“Şartlar zorlanarak hizmetler sürüyor”

Başkan Vekili Onat Akdu, Fethiye Belediyesi’nin Yanıklar, Kargı, Çalış bölgelerindeki asfalt çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Vekili Onat Akdu, “ Büyükşehir yasasından sonra ana caddelerin yol yapımını Büyükşehir Belediyesi, ara yolların yapımı ise Fethiye Belediyesi’nin yetkisinde. Gördüğümüz kadarıyla kayda değer bir asfalt çalışmaları yapılmış. Yanıklar da, Kargı da, Esenköy de, Çalış’ta çalışmalar sürüyor. Belediyemiz de gerçekten şartları zorlayarak yol çalışmalarını hakkıyla yapmaya çalışıyor. Tabi ana caddelerin yapımı konusunda da Büyükşehir Belediye Meclisi’nde olan birisi olarak bu işlerin de takipçisi olacağız. Siyaset bir tarafa… Elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Cani gönülden çalışmışlar, çalışmaya devam ediyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.