AK Parti’den Vefa Yemeği

AK Parti Muğla İl Yönetimi, partinin kuruluşundan günümüze Muğla’da emek ve katkı verenler ile yönetimlerde görev alanlar için bir Vefa Yemeği verdi. Yemekte konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğlalıların 10 Ağustos’ta...

AK Parti’den Vefa Yemeği

AK Parti Muğla İl Yönetimi, partinin kuruluşundan günümüze Muğla’da emek ve katkı verenler ile yönetimlerde görev alanlar için bir Vefa Yemeği verdi. Yemekte konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğlalıların 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de vefa borcunu ödeyeceğini söyledi.

AK Parti İl yönetimi tarafından gerçekleştirilen ve eski yönetimlerin yer aldığı ‘Vefa’ iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi. Yemekte Menteşe ve Köyceğiz ilçe başkanlarının istifaları ile ilgili konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, “Evet genel merkezimiz tarafından böyle bir istifa istendi. Biz de arkadaşların kendilerini düşen davranışı en kısa sürede yapacaklarını umuyoruz” dedi. Menteşe Öğretmenevinde gerçekleşen iftar yemeğine İl Başkanı Nihat Öztürk’ün yanı sıra, 22. dönem Ak Parti Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu da katıldı.

Yemekte konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin Muğla için büyük bir önem arz ettiğini söyledi. Bodrum ve Fethiye ile diğer ilçelerin başbakana vefa borcunu 10 Ağustosta ödeyeceğini açıklayan Öztürk, “Halkımız 10 Ağustos’ta ilk defa kendi Cumhurbaşkanını kendi iradesiyle sandığa yansıtacak. Bizim ilk turda başbakanımızın Cumhurbaşkanı olacağından bir kuşkumuz yok. Muğla için önemli bir tarih 10 Ağustos. Yapılan hizmete karşılık bana göre Muğla’da daha büyük teveccühlere erişe biliyor olmamız gerekiyordu. Bodrumlunun, Fethiyelinin Muğlalının 10 Ağustosta sayın başbakanımıza vefa borcunu ödeme günüdür” dedi.

Basın mensuplarının sorusu üzerine son zamanlarda basına yansıyan “alkol krizi” ve son olarak Menteşe İlçe Başkanı ile Köyceğiz ilçe başkanının istifası konularında açıklamada bulunan Öztürk, yaşanan olayların bir haberle alakası olmadığını, Türkiye genelinde gerçekleşen istifaların tek sebebinin parti içindeki revizyon olduğunu söyledi.

Türkiye genelinde 40 İl Başkanı ve 200 aşkın ilçe başkanlarının görevden alındığını hatırlatan Öztürk şöyle konuştu:

“Genel merkezimiz bir revizyona gitti. Biz de önce üç ilçeyle daha sonra iki ilçeyle bu revizyon devam ediyor. Genel merkezimiz kendi kriterleri doğrultuşunda kimsenin yediğine, içtiğine veya giydiği ile ilgilenmiyor. Genel merkezimiz en son Köyceğiz ve Menteşe ilçemizle ilgili böyle bir karar almışsa eğer, bize saygı duymaktan başka hiçbir şey düşmüyor. Evet genel merkezimiz tarafından böyle bir istifa istendi. Biz de arkadaşların kendilerini düşen davranışı en kısa sürede yapacaklarını umuyoruz”

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.