AK Parti’den Orhaniye’ye çıkarma

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı il merkezinde il yönetim, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle...

AK Parti’den Orhaniye’ye çıkarma

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı il merkezinde il yönetim, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle temsilcilerinden oluşan 400 kişilik ekibi ile Orhaniye Mahallesine çıkarma yaptı. Orhaniye Mahallesini kapı kapı dolaşan AK Partililer vatandaşların yerel yönetimlerle ilgili sorunları ve beklentilerini dinlediler.

2014 Yerel Seçimlerinde başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçeleri AK Partili Belediyecilikle tanıştırmak isteyen AK Parti il ve ilçe teşkilatları çalışmalarını gece gündüz, soğuk sıcak demeden yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İl genelindeki tüm köyleri ziyaret ederek Büyükşehir Yasasının avantajlarını anlatan AK Parti teşkilatları geçtiğimiz hafta sonu il merkezindeki Orhaniye Mahallesine 400 kişilik ekip ile adeta çıkarma yaptı.

AK Parti il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle temsilcilerinden oluşan 400 kişilik partili grubu merkez ilçedeki Orhaniye Mahallesini kapı kapı dolaşarak vatandaşları dinlediler.

AK Parti olarak başta büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerine talip olduklarını belirten AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, ‘Yıllardır adeta büyük bir köy görünümünde olan Muğla’mızın artık makus talihini değiştirmek istiyoruz. Muğla’nın da artık AK Belediyecilikle tanışma zamanı. AK Parti olarak yerel yönetim konusundaki tecrübelerimizi ve birikimimizi artık Muğla içinde kullanmak istiyoruz. Yerel yönetim hizmetleri anlamında yoksun olan Muğla’mıza AK Belediyecilik nasıl yapılır göstermek istiyoruz. AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarımızı yedi gün 24 saat sürdürüyoruz. Yaklaşık 3 aydır tüm teşkilat üyelerimizin katılımı ile il genelindeki bütün köylerimizi gezerek yeni Büyükşehir Yasasının ilimize kazanımlarını tek tek anlatıyoruz. Son olarak partimizin tüm organlarından temsilcilerin katılımı ile merkez ilçedeki Orhaniye Mahallesinde çok güzel bir çalışma gerçekleştirdik. 400 kişilik ekibimizle mahalleyi kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın yerel yönetimler hakkındaki sorunları ve beklentilerini dinledik ve onlara Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ulaştırdık. Köy ve mahalle çalışmalarımız devam edecek. Bu güzel çalışmamıza katılan tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.