AK Parti’den Milli İrade Sergisi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananların yer aldığı 50 fotoğraftan oluşan “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi” açtı. Fotoğraflardan 25’i ülke genelinden 25’i de Muğla’da...

AK Parti’den Milli İrade Sergisi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananların yer aldığı 50 fotoğraftan oluşan “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi” açtı. Fotoğraflardan 25’i ülke genelinden 25’i de Muğla’da yaşananlardan seçildi.

AK Parti Muğla Ekim ayı İl Danışma Kurulu Toplantısı sırasında, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananlardan derlenen 50 fotoğraf sergilendi.

15 Temmuz gecesinin bir ihanet gecesi olarak tarihe geçtiğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, “Bu geceyi unutmayacağız. Bu ihanet gecesini anlatmak için 50 fotoğraf elbette yetmez ama biz o gece bir nebze de hatırlansın diye bazı fotoğraflar derledik” dedi.

FETÖ’ nün 15 Temmuz ihanetinin en yoğun yaşandığı illerin başında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te olmasından dolayı Muğla’nın da geldiğini kaydeden Mete, “Ülkemizin bir çok yerinde olduğu gibi, Muğla ilimizde de o gecenin ihaneti, milletin kahramanlığı objektiflere yansıdı. Bizler de hem genel merkezimizin seçtiği, hem de Muğla’mızın kahramanlığının yansıtıldığı o fotoğrafları burada teşkilatımızla ve Muğlalı hemşerilerimizle paylaşmak istedik.

Kimse unutmamalıdır ki Tarih ihaneti de, kahramanlığı da kaydediyor “Bu fotoğraflar da o kayıtlardan bir kısmıdır. İnanıyoruz ki tarih bundan sonra sadece kahramanları ve onların ihanete geçit vermeyişini yazacak.”diye konuştu.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.