AK Parti’den Kadınlar Günü mesajı

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, toplumun temelinin aile, ailenin temelinin ise kadınlar olduğunu belirtti.AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında,...

AK Parti’den Kadınlar Günü mesajı

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, toplumun temelinin aile, ailenin temelinin ise kadınlar olduğunu belirtti.AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların Türkiye'nin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına katkıda bulunduğunu ifade etti.

Kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin temel öğesi olduğunu belirten İl Başkanı Öztürk, "Huzurlu ve mutlu bir aile yapısının oluşturulmasında ve güçlü bir toplumsal yapının kurulmasında kadınlar her zaman önemli rol oynamıştır. Toplumun temel taşı kadınlarımız, baş tacımızdır. Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise kadındır. Kadın; annedir, şefkattir, özverilidir. Bizlere iyiyi, doğruyu, sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı öğreten ilk öğretmendir. Dolayısıyla, kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. İktidara geldiğimiz 2002 yılından bu yana kadınlarımıza büyük önem verilmiş, kadınlarımızın siyasete aktif katılımlarının sağlanması, kadın istihdamının önündeki engellerin kaldırılması ve kadınlarımızın şiddetten korunması için gerekli yasal düzenlemeler gerçekleştirilmiştir" dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu’da, bireylerin ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde birinci dereceden etkin olmaları nedeniyle kadınların her sorunuyla öncelikli olarak ilgilenilmesi gerektiğini vurgulayarak, "AK Parti iktidarı olarak yarınlarımızın mimarı kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak onlara gereken hassasiyeti gösteriyoruz" dedi.

Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze kadar kadınların, eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev aldığını ve bundan sonra da almaya devam edeceğini söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı Çavuşoğlu, "Son yıllarda kadın sayısının her alanda artarak devam ediyor olması, değişim ve dönüşümün en somut örneğidir“dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.