AK Parti’den Kadınlar Günü etkinliği

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, BESİAD tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sempozyumuna katıldı.Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunan BESİAD tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sempozyumu...

AK Parti’den Kadınlar Günü etkinliği

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, BESİAD tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sempozyumuna katıldı.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunan BESİAD tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma BESİAD Başkanı İlhami Özden, Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan, Ak Parti Siyasi Ve Hukuk İşleri Başkanı Ömer Özmen, Tanıtım Medya Başkanı Ömer Küçükenez, Muğla Milletvekili Aday Adayı Mimar Mehmet Nedim İlgün, Yavuz Demir ve BESİAD üyeler katıldı.

Sempozyumda kısa bir konuşma yapan Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp konuşmasına BESİAD’a teşekkür ederek başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Demiralp, konuşmasına şu sözlerle sürdürdü: “1964 İstanbul doğumluyum İ.T.Ü turizm işletme mezunuyum.1989 yılında evlendim ve bodruma yerleştim, bir oğlum var. Turizm seyahat acentesi sahibiyim, 25 yıldır turizm sektöründeyim, aynı zamanda adalet ve kalkınma partisi bodrum ilçe başkanıyım. Anne olmak, işletme sahibi olmak, siyaset yapmak ve hepsini bir arada yürütmek ve başarılı olmak, hayata nasıl baktığınız ile ilgili, yaşadığınız hayata sevgi, hoşgörü, saygı, inanç ve vicdan kelimelerini eklemişseniz, yaptığınız iş her ne olursa olsun, severek ve isteyerek yapıyorsanız, kendinize inanıyor ve inandığınız yolda sonuna kadar gidecek cesaretiniz varsa, her canlının bu dünyada yaşam hakkı olduğunu kabul etmişseniz, verdiniz sözleri yerine getirebiliyorsanız, adil ve açık sözlü olabiliyorsanız, insana insan gibi davranabiliyorsanız, insanları farklılıkları ile birlikte kabul edip sevebiliyorsanız, başarıda, taktirde, size olan sevgide kendiliğinden geliyor. Yaşam kolay değil elbette, biz kadınlar yaşamın zorluklarını aşmayı ve yaşam içersinde kendimize bir alan yaratmanın kendi çaba ve gayretlerimizle olacağını bilmeliyiz. Söyleyebilecek bir sözümüz varsa söylemeliyiz. Susmak sessiz kalmak bu alanların daralması ve haklarımızın elimizden alınması riskini doğurur. 8 Mart dünyada kadınların, eşitlik, adalet, şiddetten uzak daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum”

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.