AK Parti’den her köyde iftar

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından Marmaris köylerinde 'her köyde bir iftar' programı düzenleniyor.AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından Marmaris'in köylerinde düzenlenen 'her köyde bir iftar' programı ilk olarak...

AK Parti’den her köyde iftar

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından Marmaris köylerinde 'her köyde bir iftar' programı düzenleniyor.AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından Marmaris'in köylerinde düzenlenen 'her köyde bir iftar' programı ilk olarak Osmaniye Köyü'nden başlayarak sırasıyla Turgut, Çetibeli, Taşlıca köylerinde gerçekleştirildi. Program Karacasöğüt ve Bayır köylerinde devam edecek. Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeklerinde vatandaşlarla sohbet ediliyor, sorunları dinleniliyor.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, iftar programlarıyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Ramazan ayında köylere yaptığımız iftar programlarına devam ediyoruz. Çamlı Köyü’nde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geldik. İftar programlarında amaç aynı duyguları paylaşan insanlarla bir arada olmaktır. Daha önce Osmaniye Turgut, Çetibeli, Taşlıca köylerinde iftar programı yaptık. Karacasöğüt ve Bayır köyleriyle de programlarımız devam edecek. İçmeler Belediyesi’nin İçmeler Meydanı’nda yapacağı bir iftar programı olacaktır. Bu yıl böyle bir uygulama yaptık daha önce merkezde tek bir iftar yapıyorduk. Her köyde bir iftar programı yapmayla da isabetli bir karar aldığımızı düşünüyorum. Gittiğimiz köylerde candan, misafirperver Anadolu insanımızla bir arada olmaktan çok mutlu oluyoruz."

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.