AK Parti’den GELİ’ye ziyaret

Yatağan ilçesinde bulunan GELİ Müessesse Müdürlüğü’ne geçtiğimiz günlerde atanan Kenan Emiralioğlu’na ziyaretler sürüyor. AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz de İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Emiralioğlu’nu...

AK Parti’den GELİ’ye ziyaret

Yatağan ilçesinde bulunan GELİ Müessesse Müdürlüğü’ne geçtiğimiz günlerde atanan Kenan Emiralioğlu’na ziyaretler sürüyor. AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz de İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Emiralioğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Yatağan İlçe Teşkilatı Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) Müessese Müdürlüğü görevine geçtiğimiz günlerde atanan Kenan Emiralioğlu’na hoş geldin ziyaretinde bulundular. AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Sayın müdürümüze hem hoş geldin dedik hem de bir süre sohbet edip tanışma fırsatı bulduk. Kendilerine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kenan Emiralioğlu da; “Göreve başladığım günden beri ziyaretime gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bende ziyaretime gelen herkese mümkün olduğunca iadeyi ziyaret etmek için çalışacağım. AK Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.