AK Parti’den Ekonomi ve Liderlik eğitimi

AK Parti’nin bilgi temelli siyaset anlayışının beslendiği önemli kaynaklardan Siyaset Akademisi’nin Fethiye’de geçtiğimiz hafta başlatılan eğitimi bu haftada devam etti. 8 hafta boyunca her cumartesi yapılacak Siyaset Akademisine...

AK Parti’den Ekonomi ve Liderlik eğitimi

AK Parti’nin bilgi temelli siyaset anlayışının beslendiği önemli kaynaklardan Siyaset Akademisi’nin Fethiye’de geçtiğimiz hafta başlatılan eğitimi bu haftada devam etti. 8 hafta boyunca her cumartesi yapılacak Siyaset Akademisine Fethiye, Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman’dan 150’yi aşkın kişinin katıldığı bildirildi.

Fethiye Devlet Su İşleri Salonunda yapılan Siyaset Akademisi eğitiminin koordinatörlüğünü İl Başkan Yardımcısı Hüsrev San yaparken, AK Partinin yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile istekli vatandaşlarda semineri izleyebiliyorlar. 8 hafta sonunda katılımcılara sertifika verileceği de öğrenilirken, bu haftaki Siyaset Akademisi eğitimine konuşmacı olarak Gaziantep Üniversitesi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Arif Özsağır ile AK Parti MKYK Üyesi Emel Topçu katıldılar. Toplantıda Eğitim Görevlisi Arif Özsağır Türkiye ve Dünya Ekonomisi ile Türkiye’nin Son 10 Yıldaki Başarılarını anlatırken, MKYK Üyesi Emel Topçu da Liderlik ve Hitabet konularında bilgiler aktarıp, soruları cevaplandırdı.

Gaziantep Üniversitesi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Arif Özsağır Türkiye ekonomisinin son on yılda AK Parti İktidarı ile büyük çıkışta olduğunu belirtip, Avrupa ülkelerinin tüketim ekonomisi ile zor günler yaşadığını, Türkiye’yi ileriki yıllarda Dünya üzerinde liderlik beklediğini söyledi. Özsağır "Bunun farkına varılması gerekir. AB dağılma sürecinde bulunuyor. Pek çok Avrupa ülkesi borç batağındadırlar. Türkiye ekonomisi bütün krizlere rağmen son derece iyi bir durumdadır” dedi.

MKYK Üyesi Emel Topçu Liderlik ve Hitabetin bir sanat olduğunu kaydederek "Dünya üzerinde bu sanatı yerinde kullanabilen tek lider AK Parti genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Hüsrev San siyaset merkezinin bilgiyle güçlenmesi sayesinde demokrasimizin de güçleneceğini belirtip, AK Parti’nin Siyaset Akademisi gibi alanında öncü bir programı kararlılıkla devam ettirmesinin de bu açıdan son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Siyaset Akademisine yaklaşık 150 kişinin katıldığını belirten San, “Akademiye her hafta birbirinden değerli konuşmacılar katılıyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız ilk toplantının ardından Akademi ile ilgili vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler bizleri çok mutlu etti’ diye konuştu.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.