AK Parti’den Çanakkale Şehitlerine anma

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Ozan Balcı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, ‘Çanakkale öyle bir mücadeledir...

AK Parti’den Çanakkale Şehitlerine anma

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Ozan Balcı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, ‘Çanakkale öyle bir mücadeledir ki, asırlardır yorgun düşmüş bir milletin varlığını ve bağımsızlığını devam ettirme mücadelesidir’ dedi.

Çanakkale’de bir destan yazan şehitlerimizi Muğla il merkezi ve tüm ilçelerinde yapılacak etkinliklerle saygı ile anacaklarını belirten AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Ozan Balcı, ‘AK Parti teşkilatları olarak Çanakkale Şehitlerimiz için Pazartesi günü Kurşunlu Camii yanında sabah 10.30’da lokma döktüreceğiz. Yine aynı gün akşam namazından sonra ise şehitlerimiz için mevlidi şerif okutacağız. Ayrıca 19 Mart Salı akşamı da Muğla’da Mustafa Papuççuoğlu Salonunda Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Namık Açıkgöz Hocamız tarafından 100. Yıla Giderken Çanakkale Zaferi konulu bir konferans gerçekleştireceğiz. Etkinliklerimiz tüm ilçelerimizde olacak. Şehitlerimizi anma etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz’ diye konuştu.

Kurtuluş savaşına ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yolda çok önemli bir kilometre taşı olan Çanakkale Zaferi’nin, tarihte eşine az rastlanan en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğunu belirten AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ozan Balcı, ‘Tarihi şan, şeref ve kahramanlıklarla dolu büyük halkımızın vatan sevgisinin şehadetle imtihan olduğu Çanakkale Zaferi’nin 98. Yıldönümünü idrak ediyoruz. Çanakkale öyle bir mücadeledir ki, asırladır yorgun düşmüş bir milletin varlığını ve bağımsızlığını devam ettirme mücadelesidir. Şehitlerimizin armağanı olan bu topraklara, damarlarında asil kan dolaşan halkımız bugüne kadar sahip çıkmıştır. Bundan sonra da canından aziz tuttuğu bu kutsal emaneti koruyacaktır. Bugünlere gelmemiz için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi ve kanlarını akıtan kahraman gazilerimize minnet borçluyuz’ dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.