AK PARTİ’DEN AİLE BULUŞMASI

Sinem KarakayaAK Parti Muğla İl Başkanlığınca 1 Şubat tarihinde il kongresi sonucu göreve seçilen yönetim ve yürütme kurulu üyelerini teşkilata tanıtma amacıyla toplantı düzenlendi. Aile buluşması olarak nitelendirilen toplantıda...

AK PARTİ’DEN AİLE BULUŞMASI

Sinem Karakaya

AK Parti Muğla İl Başkanlığınca 1 Şubat tarihinde il kongresi sonucu göreve seçilen yönetim ve yürütme kurulu üyelerini teşkilata tanıtma amacıyla toplantı düzenlendi. Aile buluşması olarak nitelendirilen toplantıda yapılacak olan çalışmalar hakkında konuşuldu.

Düzenlenen toplantıya İl Başkanlığı yönetim kurulu, Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, on üç ilçe başkanı, Cumhur İttifakı Belediye Başkanları, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve büyükşehir belediye meclis üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda 1 Şubat tarihinde il kongresi sonucu göreve seçilen yönetim ve yürütme kurulu üyeleri teşkilata tanıtıldı.

“GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ”

Konuşma yapan Ak Parti İl Başkanlığı tarafından, “Başarı için gerekli olan en önemli şey güçlü bir teşkilata sahip olmaktır. Biz bu teşkilata sahibiz.  Birlik ve beraberliğimiz ise en önemli güvencemiz. Yeni katılımlarla üye sayımızı her geçen gün arttırıyor, gücümüze güç katıyoruz. Şimdiden 2023’ün hazırlıklarını yapıyoruz” denildi.

“BİZİM İÇİN ÇOK DAHA FARKLI BİR MUĞLA ANLAMINA GELİYOR”

Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise şu açıklamalarda bulundu:

“Teşkilatlarımızla, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla çok güzel bir uyum içindeyiz. Bizler Muğlalı hemşerilerimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki temsilcileri olarak üzerimize düşen görevleri 24 saat esasına göre yerine getirmeye çalışıyoruz. Yakaladığımız bu enerji inşallah 2023 ve 2024 seçimlerinde bizim için çok daha farklı bir Muğla anlamına geliyor”  dedi.

“AK PARTİ MUĞLA’MIZDA SES GETİRMEYE HAZIRLANIYOR”

Milletvekili Yelda Erol Gökcan da şu ifadelerde bulundu:

“Kongre sürecinde göreve gelen dava arkadaşlarımıza birlikte devam edeceğiz. Cumhuriyet tarihindeki özellikle siyasi parti yapılanmaları içinde şu anda AK Parti’nin yapmış olduğu bu reformu bugüne kadar hiçbir siyasi hareket gerçekleştirememiştir. Bu yüzden heyecanlıyız. Bu kadrolar, Muğla’da siyasetin geleceğine mührünü vuracaktır. Teşkilatımızın büyük coşku ve enerjisinin 2023 seçimlerine de yansıyacağına yürekten inanıyorum. Ak Parti Teşkilatları tüm kademeleriyle özellikle gençleriyle Muğla’mızda ve ülke genelinde de ses getirmeye hazırlanıyor.  Zaman, bir olma, birlik olma, beraber olma, teşkilat olarak, birbirimize kenetlenme, kucaklaşma ve çalışma zamanı. Hiçbir siyasi görüşü dışlamadan tüm hemşerilerimizi dinlemeli, onlara ulaşmalı ve her bir bireyi kazanmak için gayret sarf etmeliyiz. Bir dahaki seçimlerde milletvekili sayımızı 5’e, 6’ya çıkarmak, Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmak için şimdiden çalışmalara başlamalıyız. Yeni yönetimimizle birlikte; aşkla, şevkle ‘Memleket işi gönül işi’,  ‘Yaparsa yine AK Parti yapar’ şiarı ile kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.