AK Parti’de öncelik teşkilat

AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan Muğla Koordinatör Milletvekili Aydın Şengül, seçimlerde aday olacak isimlerde önceliğin teşkilatlardan gelenler olduğunu söyledi.AK Parti Muğla Ağustos Ayı İl Danışma...

AK Parti’de öncelik teşkilat

AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan Muğla Koordinatör Milletvekili Aydın Şengül, seçimlerde aday olacak isimlerde önceliğin teşkilatlardan gelenler olduğunu söyledi.

AK Parti Muğla Ağustos Ayı İl Danışma toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili ve Muğla Koordinatörü Aydın Şengül, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Başkanı Nihat Öztürk, Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Başkanları, kadın ve gençlik kolları, belediye ve il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti'nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana çok büyük badireler atlattığını belirterek, “Partimiz halkımızın desteği ve güveniyle bu badireleri geride bıraktı. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında diktatörlük suçlamasında bulunanlar oldu. Ama nedense son günlerde Suriye ve Mısır'da yaşanan olayları bu kesim görmezden geliyor” dedi.

“Hedefimiz büyükşehir”

İl Başkanı Öztürk, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili yaptığı konuşmada, “Muğla önümüzdeki yerel seçime büyükşehir olarak girecek. AK Parti Muğla il teşkilatları olarak yeni kurulan Menteşe ve Seydikemer ilçeleriyle 13 ilçede seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikli hedefimiz Muğla Büyükşehir Belediyesi ve 13 ilçeyi AK belediyecilik anlayışıyla yönetmek. Bunun için ilçe, belde ve köylerimizde teşkilatımızın tüm birimleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Öncelik teşkilattan gelenlerde”

Toplantıda konuşan İzmir Milletvekili ve Muğla Koordinatörü Aydın Şengül, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler hakkında yaptığı konuşmasında, yerel seçimlerde aday olacak isimlerin öncelikle teşkilatın tozunu yutmuş kişilerden olmasını isteyerek, “Teşkilattan gelen bir kardeşiniz olarak, yerel seçimlerde görev alacak arkadaşlar öncelikle teşkilatın tozunu yutmuş çilesini çekmiş, çalışmalarda koştururken alın teri dökmüş arkadaşlar olması için elimden her şeyi yapacağım. Çalışmalarda yer almayan, seçimler geldiğinde ortaya çıkıp belediye başkanı meclis üyesi olmak yok. Gönlü bizde olan bulunduğu konum itibariyle çalışmalara katılamayanlar olabilir. Onları tenzih ediyorum. Onlar işlerinde ayrıldıktan sonra bu makam ve mevkilere talip olabilir. İlçe teşkilatlarımız 'Bulunduğumuz bölge çok zor. Ne yaparsak yapalım bize oy vermezler' demesin. Eğer bunu kabullenirseniz baştan kaybedersiniz. Tüm ilçelerimiz yerelde iktidara gelmek için inanacak ve canla başla çalışacak. Siz inanmazsanız, karşıdaki insanı inandıramazsınız. İnşallah Muğla Büyük Şehir Belediyesi'ni önümüzdeki seçimlerde AK belediyecilikle tanıştıracağız" diye konuştu.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.