AK Parti’de Mahalle Başkanları toplandı

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı Mahalle Başkanları toplantısı, İl Başkanı İhsan Küreci’nin başkanlığında gerçekleştirildi.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, İl...

AK Parti’de Mahalle Başkanları toplandı

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı Mahalle Başkanları toplantısı, İl Başkanı İhsan Küreci’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, İl Yürütme ile Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve Yönetim kurulu Üyeleri ile 593 mahalle başkanı katıldı.

AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, mahalle başkanlarına 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin önemine değindi.

Mahalle Başkanlarına seslenen Başkan Küreci, “Bizim gönül süvarilerimiz, uç beylerimiz, sancaktarlarımız olan, teşkilatımızın en anlamlı, en önemli görevini yapan Mahalle Başkanlarımızla birlikte olmaktan, onlarla bu güzel atmosferi paylaşmaktan son derece memnunum. Mahalle Başkanlarımız gönüllere yolculuk ediyor ve bu siyasi hareketin temel vasfı da gönüllerde yer tutmuş olmasıdır. Mahallelerde emek verilmezse, başarı sağlanamazsa Muğla’da başarılı olmak imkansızdır” dedi.

Başkan Küreci, “Yine önemli bir seçime yaklaşıyoruz. Ülkemizde yapılan seçimler, hep demokrasinin genel geçer kuralları içerisinde yapılmanın ötesinde anlamlar taşıyor. Bu yüzden her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2015 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı düşürmemenin daha da ileriye taşımanın mücadelesini vereceğiz. AK Parti iktidara geldiğinden beri devam eden AK Parti’yi tasfiye etme planlarının yeniden uygulanmaya çalışılacağı açık. Bu planları engellemek için ilk yapmamız gereken seçimlerde net bir başarı elde etmek. Sizler bu teşkilatın sancaktarları, uç beyleri olarak; yine sorumluluklarınızı bir dava bilinciyle, medeniyet endişesiyle, gelecek hayalleri ve kaygısı ile kuşanacak ve yine AK Parti’nin milletle buluşmasına aracılık edeceksiniz. Bildiğiniz gibi sorumluluğumuz sadece Türkiye’yi kapsamıyor. Bu yüzden; bu bilinçle, başarılı olmak zorunda olduğunu bilerek sorumluluklarınızı yerine getireceğinize inanıyor, birlikte kutlayacağımız yeni bir zafer için sizlere güveniyorum” diye konuştu.

Toplantıda, mahalle başkanları da söz alarak, teşkilat çalışmaları ve seçim hazırlık çalışmalarıyla ilgili düşünce ve önerilerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.