AK Parti Yatağan İlçe Divanı toplandı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde geçtiğimiz cumartesi günü yapılan AK Parti İlçe Divanı Toplantısı'nda konuşan AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz; “İlçenin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi. Toplantıda...

AK Parti Yatağan İlçe Divanı toplandı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde geçtiğimiz cumartesi günü yapılan AK Parti İlçe Divanı Toplantısı'nda konuşan AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz; “İlçenin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi. Toplantıda partiye yeni katılan 20 kişiye de rozetleri takıldı.

YEAŞ (Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi) Sosyal Site Sinema Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Yatağan İlçe Divanı Toplantısı'na, İl Başkanı Nihat Öztürk, İl ve İlçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Divan toplantısının açılış konuşmasını yapan konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toksöz; “Ak Parti olarak Yatağan ve Türkiye'de büyümeye devam ediyoruz. Her ay ilçe divanlarımızda sizlere aylık neler yaptığımızı anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz. Üye sayımızı 6000'in üzerine çıkardık. Bugün Allah nasip ederse yeni katılan arkadaşlarımıza rozet takacağız. Son ilçe divanından sonra en çok üye yapan Bozarmut belde başkanımız, belde kadın kollarımızı tebrik ediyoruz. Yeni oluşturduğumuz Turgut Kadın Kollarımıza da başarılar diliyoruz. Bozüyük'te yeni atanan belde başkanımız Cavit Şerit ve yönetimine de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Geçtiğimiz hafta Ak Parti yerel yönetimler olarak halkımıza aşure dağıttık. Başta yerel yönetimler başkanları ve ekibine teşekkür ediyoruz. Yine pilav günü yapan kadın kollarımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Düğün, cenaze, hastalıklarda aralıksız ziyaretlerini sürdüren sosyal işler başkanı ve ekibine de teşekkür ediyoruz. Son günlerde özelleştirme ile ilgili TES-İŞ Sndikası ile görüşmemiz oldu. Konuyla ilgili enerji bakanımızla, sayın il başkanımız ve Muğla Milletvekilimiz Ali Boğa ile görüştük. Yine milletvekilimiz Prof. Dr. Yüksel Özden'e konuyu aktardık. Biz üzerimize düşeni yapma gayreti ve çabası içindeyiz. Tüm kamuoyunun özellikle bilmesini isteriz. İlçemiz içinde üniversitenin olmaması, garajının olmaması, bir sinemasının dahi olmamasını üzüntüyle karşılıyoruz. Çöpleri, yolları ve içme suyunun çeşmeden akmaması düşündürücü. Biz doğru bildiğimiz yolda çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Çalışmak icraatla olur

Köprülü kavşağı yaparak Yatağan'ın en büyük sorunlarından birini daha çözdüklerini ve Türkiye'nin en büyük 3. Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi okulunu yaptıklarını kaydeden Mustafa Toksöz "Geçen yıl Türkiye'de 5 baraj yatırım gündemine alındı. Mart-Nisan'da kamyonlar ve kepçeler çalışmaya başlayacak. Girme Barajı'nı başlattık. Yatağan'ın ilk barajını Allah nasip ederse 2014'te halkımıza teslim edeceğiz. Belediye başkanlarımız TOKİ, çim futbol sahaları, belediye hizmet binaları yapıyor. Muğla İl Genel Meclis üyemiz, Şeref, Gökpınar göletleri, Kazan Göleti'nin bağlantısıyla ekip halinde hizmet seferberliği içinde çalışıyoruz. Ayrıca doğal gaz ihalesi yapıldı. Yatağan'ın hava kirliliğiyle anılmasına en güzel çözüm olacak. Bayanlarımız soba derdinden, kül derdinden kurtulacak. Bunların haricinde anlatılacak o kadar hizmetlerimiz var ki. Çalışıyoruz demek atmakla olmaz, icraatla olur. Adliye sarayının projeleri bitti, 2013 ödeneklerine alınmasına uğraşıyoruz. Yatağan'a yeni bir hastanenin çalışmalarını bakanlığımız tarafından programa aldırdık. Resmiyetini tamamlar tamamlamaz ona da başlayacağız. Nasıl İzmir'e, Bodrum'a suyu iktidarımız getirdiyse Yatağan'a da çeşmeden su içirmek en büyük hedefimiz. Sandras suyuyla ilgili proje ihalesi yapıldı, süreç devam ediyor. 2002'de Bolu Tüneli'ni patates deposu yapmaya çalışan bir Türkiye'den bugün 12.12.2012'de 112 tesis açan, Muğla'yı büyükşehir yapan, Türkiye'yi çağ atlatan, hizmet yağmurunu başlatan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

Toplantıda partiye yeni katılan 20 kişiye rozetleri takılırken, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk de yaptığı konuşmada AK Parti İktidarını bu güne kadar yaptıklarını ve Büyük Şehir olmanın faydaların anlattı.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.