AK Parti vekillerinden taziye

Muğla milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden; nöbet tutarken geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Fethiyeli jandarma er Ömer Faruk Çobanla ilgili olarak taziye mesajı yayınladı.Fethiyeli Jandarma Er, vatani görevini yaptığı...

AK Parti vekillerinden taziye

Muğla milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden; nöbet tutarken geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Fethiyeli jandarma er Ömer Faruk Çobanla ilgili olarak taziye mesajı yayınladı.

Fethiyeli Jandarma Er, vatani görevini yaptığı Yenice-İçel’de yüksekteki nöbet kulübesinde geçirdiği kalp krizi sonucu düşerek ağır yaralanmış, ama tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

2 ay önce Antalya’da acemi eğitimini tamamlayan daha sonra Tarsus’ta mühimmat bölüğünde jandarma er olarak vatani görevini yapmaya başlayan 22 yaşındaki Ömer Faruk Çoban, önceki gün yüksekteki nöbet kulübesinde öğle saatlerinde nöbet tutarken, geçirdiği kalp krizi sonucu başının üzerine düşerek ağır yaralanmış, sonra da hayatını kaybetmişti.

Milletvekilleri, ‘’nöbet tutarken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz, başta anne ve babası olmak üzere tüm ailesine, silahlı kuvvetler camiasına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz’ dediler.

Haberi Muğla yolunda alan milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, olaydan büyük üzüntü duyduklarını, aileye de ziyarette bulunacaklarını ifade ettiler.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.