AK Parti Teşkilatı Milas’ta Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Milas İlçe Koordinatörü Ramazan Pökün, Milas İlçe Başkanı Bülent Demir, il yönetim kurulu üyeleri Milas ilçesindeki 17 köy muhtarı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde...

AK Parti Teşkilatı Milas’ta Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Milas İlçe Koordinatörü Ramazan Pökün, Milas İlçe Başkanı Bülent Demir, il yönetim kurulu üyeleri Milas ilçesindeki 17 köy muhtarı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Milas’ta yapılan toplantıya AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Milas İlçe Başkanı Bülent Demir, Milas İlçe Koordinatörü Ramazan Pökün, il ve Milas ilçe yönetim kurulu üyeleri ile, Çamlıca, Dereköy, Pınarköy, Bozalan, Türkevler, Çökertme, Gökbel, Gürceğiz, Çakıralan, Kalem, Alatepe, Pınar, Kultak Köylerinin muhtarları ile Ören Beldesindeki mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Milas İlçe Koordinatörü Ramazan Pökün muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsularından olduğunu belirterek, onların sıkıntıları ve beklentilerinin çok önemli olduğunu söyledi. 114 köye sahip Milas ilçesinde tüm mahalle ve köy muhtarlarına çok önem verdiklerini ve tüm istekleri ile çok yakından ilgilendiklerini belirten Koordinatör Pökün, muhtarlarla düzenlenen bu tür toplantıları değişik aralıklarla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Muhtarların yönetimlerde halk ile idareciler arasında bir köprü görevini yerine getirdiğini ifade eden AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk de, ‘Muhtarlarımız halkın sıkıntıları ve beklentilerini kentin yöneticilerine ileterek hizmetlerin gerçekleşmesine vesile oluyorlar. Yaptığımız toplantıda muhtarlarımızdan köyleri ve mahallelerindeki başta yol, su, elektrik olmak üzere yaşanan sıkıntılar hakkında isteklerini dinledik. Muhtarlarımızın isteklerini not alarak ilgili makamlara ulaştırıp yaşanan sıkıntılarım çözülmesini sağlayacağız. Muhtarlarımız her zaman bizlerin baş tacı. Onların görüşleri bizler için çok önemli’ diye konuştu.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.