AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Menteşe Belediye Başkanı Adayı’nın belirlemek için temayül yoklaması yapıldı. Muğla Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen temayül yoklamasını İl, İlçe, Kadın Kolları,...

AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Menteşe Belediye Başkanı Adayı’nın belirlemek için temayül yoklaması yapıldı. Muğla Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen temayül yoklamasını İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları. Belde Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Kesin Adayın belirlenmesi için İl, ilçe yönetimi, il genel ve belediye meclis üyeleri. İl Kadın ve İlçe Kadın, İl Gençlik ve İlçe Gençlik kolları üyeleri, belediye başkanları ve eski milletvekilleri oy kullandı.

Menteşe Belediye Kesin Belediye Başkan adayı için ise İlçe yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetimi, belde başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle başkanları oy kullandılar. Gün boyu devam eden oy kullanma işlemleri tamamlandıktan sonra sandıklar mühürlenerek Genel Merkeze götürülmek üzere Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotat’a teslim edildi. Sandıklar Genel Merkez Sandık Kurulu tarafından önümüzdeki günlerde açılarak Muğla’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Menteşe Belediye Başkanı belirlenerek açıklanacak.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.