AK Parti Teknik Kadrosu köylerde

AK Parti Muğla İl Başkanlığı birimleri Marmaris’in köy ve beldelerinde yerel seçimlere yönelik olarak toplantılar gerçekleştiriyor.AK Parti Muğla İl Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı, Halkla İlişkiler Başkanlığı...

AK Parti Teknik Kadrosu köylerde

AK Parti Muğla İl Başkanlığı birimleri Marmaris’in köy ve beldelerinde yerel seçimlere yönelik olarak toplantılar gerçekleştiriyor.

AK Parti Muğla İl Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı, Halkla İlişkiler Başkanlığı il bünyesinde başlattığı mahalle toplantılarını Marmaris’in belde ve köylerinden gerçekleştirdi.

13 köy ve iki beldede gerçekleşen toplantıda AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın en yetkili isimleri ve teknik kadrosu köylerde sandık başkanları ve kurullarının yanı sıra köylülerinde sorunlarını ve isteklerini dinledi. AK Parti’nin köy ve belde toplantılarının ilk gününde, Osmaniye, Bayır, Söğüt, Taşlıca, Selimiye, Turgut, Orhaniye köylerinin yanı sıra Bozburun Beldesi’nde sandık kurulları çalışmaları yaptı. AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcıları Seçim İşleri Başkanı Esat Tugay ve Halkla İlişkiler Başkanı Ozan Balcı, AK Parti Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Toklaç ve Yemliha Coşkun köylerde kendilerine gösterilen ilgiden bir hayli memnun kalırken köylünün sıkıntılarını ve isteklerini da ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çözümü için not aldılar.

AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Esat Tugay sandık kurullarına ve köylülere hitaben yapmış olduğu konuşmada sandık kurulu üyelerinin ve sandık başkanlarının nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı. Özellikle köylülere hitaben yaptığı konuşmada Tugay, büyükşehir ile ilgili bilgiler de aktardı.

Esat Tugay köylülere ve sandık kurulları üyelerine yaptığı konuşmada:“Muğla İl Başkanlığı olarak köy köy, mahalle mahalle 2.354 sandığın başkanı, yardımcıları ve sandık müşahidleri ile tanışmak, sandığın ve seçim gününün ne kadar değerli ve önemli olduğunu anlatmak için bugün Marmaris’in köylerinde ve Bozburun beldesinde olacağız. Sandık başkanımız ve sandık kurullarımızla bir araya gelerek tanışmak nasıl bir yol ve metod izleyeceklerini belirlemek, çalışmalara ışık tutmak için mahalle toplantılarını Muğla Seçim İşleri Başkanlığımız, İlçe teşkilatlarımız ve Halkla İlişkiler Başkanlığımızın desteğiyle yürütüyoruz.

Sandık kurullarımızın yanı sıra partimizin üyeleri ve köylümüz de toplantılarımızı izleyebiliyor ve sıkıntılarını sorunlarını tarafımıza iletebilme imkanı sunmuş oluyoruz. Köylerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını anında çözebileceğimizi çözüyoruz. Bir kısmını İlçe teşkilatımız ve il teşkilatımız bünyesinde çözüm için çalışma başlatıyoruz. Her vatandaşımızın her köylümüzün sorunu ve istekleri bize iletmesinden rahatsızlık değil mutluluk duyuyoruz. Genel sorunların yanı sıra özel ve şahsi sorunlarda olabilir bunların çözümü için gayret sarf etmek bizim için bir görev. Gittiğimiz her köyde her mahallede her toplantıda vatandaşlarımıza söz veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Onları dinleyeceğiz" diye konuştu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.