AK Parti STK’dan Ziraat Odasına Ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından sivil toplum kuruluşları ile iletişimi güçlendirmek ve onların beklentilerini değerlendirmek amacıyla kurulan Sivil Toplum Kuruluşları Komisyonu ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti İl...

AK Parti STK’dan Ziraat Odasına Ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından sivil toplum kuruluşları ile iletişimi güçlendirmek ve onların beklentilerini değerlendirmek amacıyla kurulan Sivil Toplum Kuruluşları Komisyonu ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hatice Güleç Başkanlığında çalışmalarını sürdüren komisyon 19 bin üyeye sahip olan Muğla Ziraat Odasını ziyaret etti.

Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u makamında ziyaret eden komisyon odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum Komisyonu Başkanı Hatice Güleç, yaklaşık 19 bin üyeye sahip olan Muğla Ziraat Odası’nın ilimizde çok önemli bir kurum olduğunu belirterek, ‘AK Parti Muğla İl Başkanlığı olarak toplumumuzun en önemli organlarından olan sivil toplum örgütleri ile sürekli iletişim halinde olmak ve onların beklentilerini geçekleştirmek için bu komisyonu oluşturduk. Komisyonu kurduğumuz günden bu yana Muğla’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalarını dinliyor ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. STK’ların varsa sorunları ve bu sorunların çözüm yollarını birlikte konuşuyoruz. Muğla Ziraat Odası’da yaklaşık 19 bin üyesi ile büyük bir kitleye hizmet veriyor. Oda Başkanımız Sayın Mehmet Baştuğ’un başarılı çalışmalarını bizlerde yakından takip ediyoruz. Her zaman Ziraat Odası ve üyelerinin yanındayız’ diye konuştu.

AK Partili komisyona ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’da, ‘Sivil toplum kuruluşları topluma yön veren kuruluşlar. Muğla Ziraat Odası olarak şehir merkezindeki hizmet binamızda 19 bin üyemize en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Sivil toplum kuruluşları için böyle bir komisyonun oluşturulması da memnuniyet verici. Muğla turizm kenti olmasının yanında aynı zamanda büyük bir tarım kenti. İl merkezinde çok ciddi tarım çalışması olmamasına rağmen ilçelerimiz Türk tarımına büyük katkı sağlıyor. Komisyonunuzun çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.