AK Parti SKM, bilgilendirme yapıyor

AK Parti Muğla İl Seçim Koordinasyon Merkezi  Bodrum’da Basın karşısına geçti. Aday adayları ile ilk toplantısını gerçekleştiren SKM daha sonra basın tanıtımı ile toplantıyı tamamladı. AK Parti Muğla İl Seçim Koordinasyon...

AK Parti  SKM, bilgilendirme yapıyor

AK Parti Muğla İl Seçim Koordinasyon Merkezi  Bodrum’da Basın karşısına geçti. Aday adayları ile ilk toplantısını gerçekleştiren SKM daha sonra basın tanıtımı ile toplantıyı tamamladı. AK Parti Muğla İl Seçim Koordinasyon Merkezi kurulumunu tamamladı. AK Parti İl SKM Başkanı Esat Tugay olurken SKM il tanışma ve aday adayları bilgilendirme toplantısını Bodrum ilçesinde Manastır Otelde gerçekleştirdi. AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyeleri ile 25 dönem Muğla Milletvekili Aday adayları katıldı. Saat 14.00 de aday adayları ile yapılan ve bilgilendirme amaçlı sürecin aktarıldığı ilk toplantının ardından saat 16.00 da basın tanıtım toplantısına geçildi. Toplantı AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci’nin açış konuşması ile başladı. Öncelikle dün anlaşması imzalanan Girme Sulaması ile ilgili kısa bir bilgilendirme açıklaması yapan Küreci sözlerini şöyle sürdürdü, “Son 12 yılda Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından takriben 2 milyar TL yatırım gerçekleştirilen Muğla’da Girme Sulaması’nın hayata

geçirilmesiyle ekonomiye yılda 20 milyon TL katkı sağlanacak.” dedi.

İl SKM Başkanı  Esat Tugay yaptığı açıklamasından“ Bildiğiniz üzere 30 Mart 2014 yerel seçimlerle başlayan ve 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimiyle devam eden 3 önemli seçimin 2 sinden partimiz yüksek sonuçlar alarak Türkiye genelinde muvaffak olmuştur" dedi.

Tugay, açıklamasının devamında “3 seçimin sonuncusuna gelmiş bulunmaktayız. İleri demokrasi ve uzlaşmacı siyaset anlayışımızdan hiç taviz vermeden seçim ekonomisiyle değil planlı ve programlı hizmet anlayışı içerisinde ilerleyerek elde ettiğimiz Türkiye genelindeki teveccühe Muğla da da 7 Haziran da mazhar olmak için çalışmalara başladık.

Teşkilatlarımızın hedefi daha fazla Ak parti milletvekili sayısıyla Muğlayı mecliste temsil etmektir. Muğla ya hizmet edecek kadrolara ve bilgi birikimine tek sahip parti olduğumuz inancı her geçen gün Muğlalı vatandaşlar arasında güçlenmektedir” diyerek sürdürdü.

Ak parti Muğla İl Seçim Koordinasyon Merkezi  İl SKM Başkanı: Esat Tugay, İl SKM Başkan Yardımcısı: Miraç Cin, Program Sorumlusu: Murat Ercan, Tanıtım, Medya, İzleme Sorumlusu: Hasan Telli, Sekretarya ve Bilgi İşlem Sorumlusu: İbrahim Ertaş ‘tan oluşuyor.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.