AK Parti Siyaset Akademisi devam ediyor

AK Parti’nin bilgi temelli siyaset anlayışının beslendiği önemli kaynaklardan Siyaset Akademisi’nin Muğla’daki 4’cüsü Fethiye ilçesinde devam ediyor. Fethiye Devlet Su İşleri Salonunda gerçekleştirilecek Siyaset Akademisi’nin...

AK Parti Siyaset Akademisi devam ediyor

AK Parti’nin bilgi temelli siyaset anlayışının beslendiği önemli kaynaklardan Siyaset Akademisi’nin Muğla’daki 4’cüsü Fethiye ilçesinde devam ediyor. Fethiye Devlet Su İşleri Salonunda gerçekleştirilecek Siyaset Akademisi’nin İkinci toplantısında yine birbirinden önemli konular değerlendirilecek.

Toplam 8 hafta devam edecek olan AK Parti Fethiye Siyaset Akademisi’nin İkinci Toplantısına konuşmacı olarak Gaziantep Üniversitesi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Arif Özsağır ile AK Parti MKYK Üyesi Emel Topçu katılacak. Toplantıda Eğitim Görevlisi Arif Özsağır Türkiye ve Dünya Ekonomisi ile Türkiye’nin Son 10 Yıldaki Başarılarını anlatırken, MKYK Üyesi Emel Topçu’da Liderlik ve Hitabet konularını işleyecek.

Her hafta önemli konuşmacıların yer alacağı Siyaset Akademisi’nin donanımlı birey yetişmesi anlamında çok yararlı olacağını ifade eden AK Parti AR-GE Başkanı ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Hüsrev San siyaset merkezinin bilgiyle güçlenmesi sayesinde demokrasimizin de güçleneceğini söyledi. San, AK Parti’nin Siyaset Akademisi gibi alanında öncü bir programı kararlılıkla devam ettirmesinin de bu açıdan son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Siyaset Akademisine yaklaşık 150 kişinin katıldığını belirten San, ‘Akademiye her hafta birbirinden değerli konuşmacılar katılıyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız ilk toplantının ardından Akademi ile ilgili vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler bizleri çok mutlu etti’ diye konuştu.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.