AK Parti Siyaset Akademisi Başlıyor

AK Parti Genel Merkezi AR-GE Koordinatörlüğü ile AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Muğla il merkezinde 2 Mart Cumartesi günü başlıyor. Siyaset Akademisi kapsamında da daha önceki dönemlerde...

AK Parti Siyaset Akademisi Başlıyor

AK Parti Genel Merkezi AR-GE Koordinatörlüğü ile AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Muğla il merkezinde 2 Mart Cumartesi günü başlıyor. Siyaset Akademisi kapsamında da daha önceki dönemlerde olduğu gibi, bakanlar, belediye başkanları, iletişim, yerel yönetim, siyaset bilim, uluslararası ilişkiler ve ekonomi uzmanları dersler verecek.

Muğla il merkezinde düzenlenecek olan Siyaset Akademisi hakkında bilgi veren İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Dr. Önder Yeniçeri, kayıtların devam ettiğini ve ilk toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in konuşmacı olarak katılacağını söyledi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yeniçeri Muğla’da 5.’si düzenlenecek olan Siyaset Akademisi’nin, AK Parti kadrolarının donanım ve birikimlerinin artırılması ile her türlü görüş, öneri ve düşünceden kişilerin AK Parti ile iletişimlerinin geliştirilmesine büyük katkı sağladığını kaydetti.

Siyaset Akademisinin herkese açık olduğunu belirten Yeniçeri, ‘AK Parti AR-GE Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Siyaset Akademisi, AK Partiye kurumsal bir kimlik kazandırmak ve parti mensupları arasında söylem birliği sağlamak amacıyla kurulmuştur.  Bu gaye ile birlikte Siyaset Akademisi, herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin, tüm vatandaşlarımızı geleceğin Türkiye'sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek "birey"ler  olarak düşünüp, onlara hem siyasal hem de kültürel anlamda donanım sağlamak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar yetiştirebilmeyi kendine misyon edinmiştir.

Söz konusu eğitim süreçleri ile hem Parti kadrolarımızın donanım ve birikimlerinin artırılması hem de her türlü görüş ve düşünüşten halkımızın AK Parti ile temaslarının geliştirilmesi hedeflenmektedir. Ancak bundan daha önemlisi tüm vatandaşlarımıza açtığımız Akademimiz aracılığıyla, ülkemizin siyasî ve sosyal hayat seviyesine kaliteli bir katkı yapmanın gayreti içerisindeyiz. Siyaset akademisinde Kişisel gelişim, Teorik dersler, Deneyim paylaşımı, Yerel yönetimler konuları işlenecek’ dedi.

2 Mart Cumartesi günü düzenlenecek olan ilk toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in konuşmacı olarak katılacağını dile getiren Koordinatör Yeniçeri, ‘Siyaset Akademisi Milletvekilleri ve Belediye başkanlarının deneyimlerini paylaşacakları eşsiz bir eğitim platformu olacaktır’ diye konuştu.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.