AK Parti Ortaca İlçe Divanı toplandı

AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı, aylık ilçe divan toplantısı AK Parti ilçe binasında yapıldı.Yapılan Divan Toplantısı’na İl Başkanı Nihat Öztürk, İlçe Başkanı Mesut Yazan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis...

AK Parti Ortaca İlçe Divanı toplandı

AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı, aylık ilçe divan toplantısı AK Parti ilçe binasında yapıldı.

Yapılan Divan Toplantısı’na İl Başkanı Nihat Öztürk, İlçe Başkanı Mesut Yazan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Sebahi Yılmaz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Eski Ortaca Belediye Başkanı Salih Özdemir, Eski Belediye Başkanı Cemil Durmuş, Köy ve Mahalle Temsilcileri ve partililer katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazan yapılan İlçe Divan Toplantısı hakkında verdiği bilgide; “ İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Belde Başkanları Köy ve Mahalle Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti İlçe Teşkilatı Birimlerinin tamamın katıldığı İlçe Danışma Meclisi’nin toplantısıdır.

İlçe Teşkilatımızın her ay yaptığı istişare toplantısıdır bu. Teşkilat içerisinde bu güne kadar yaptıklarımızın değerlendirilmesi; yapacak olduklarımızın da aile içerisinde istişare toplantısıdır. Ak Parti’nin yeni bir şeyi değildir. AK Parti’nin tüzüğüne göre her ay yapılması gereken toplantıdır. Önümüzdeki Hafta Pazar Günü’de İl Tanışma Meçlisi yapılacaktır. İlçe Danışma toplantılıları bitiyor; ay sonunda da İl danışma Meçlisi toplantıları yapılmakta olup, önümüzdeki seçimleri hazırlanıyoruz. Bizi bu toplantılarımız sadece seçim zamanlarında değil, her zaman yapılan toplantılar, hele hele seçim atmosferine girildiği zaman ise, yapılan toplantılar önem kazanmaktadır. Teşkilat olarak seçime hazırlanıyoruz. Daha çok teşkilat çalışmaları ile ilgili olarak aile içindeki toplantılar ve bundan önceki toplantılarda aldığımız kararların ne kadar uygulanabildiği, bundan sonra neler yapmamız gerektiğini istişare yapacağız. Bu kararlar ışığında da çalışmalarımızı devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Ortacamıza hak ettiği belediyeye kavuşturacağız. Ayrıca Büyük Şehir AK belediyesini alırken, Ortaca olarak Büyük Şehir Belediyesine destek vermiş olacağız” dedi.

İl Başkanı Nihat Öztürk ise; Muğla’nın Büyük Şehir yapılmasından memnunluk duyduklarını, büyükşehir olmanın avantajlarını ve yapılacak yatırımları tek tek anlatarak Muğla’nın hak ettiği yatırımları alacağını dile getirdi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.