AK Parti Merkez İlçe’den Dayanışma yemeği

Ak Parti Muğla Merkez ilçe dayanışma yemeği Muğla Üniversitesi öğrenci sarayında yaklaşık bin kişinin katılımı ile düzenlendi. İl ve ilçeden yoğun katılımın gerçekleştiği yemeğe, Muğla Ak Parti Muğla Milletvekili...

AK Parti Merkez İlçe’den Dayanışma yemeği

Ak Parti Muğla Merkez ilçe dayanışma yemeği Muğla Üniversitesi öğrenci sarayında yaklaşık bin kişinin katılımı ile düzenlendi. İl ve ilçeden yoğun katılımın gerçekleştiği yemeğe, Muğla Ak Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, il ve ilçe yönetimi, Muğla Devlet Hastanesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı. Yemekte tek tek katılımcılar ile fotoğraf çektiren Özden, vatandaşları dinledi. Uzun uzun sohbet etti ve çocuklar ile yakından ilgilendi. Güzel bir müzik dinletisi ile düzenlenen yemekte ise ilk konuşmayı ev sahibi Muğla AK Parti ilçe Başkanı Av. Mustafa Çelebi yaptı. Çelebi; “Peygamber efendimizin doğumuna ilişkin kutlu doğum haftası başlıyor. Onun başladığı günle yemeğimizin denk gelmesi de güzel bir tesadüf oldu diye düşünüyorum. Biz öncelikle vefanın sadece İstanbul’da bir semt adı olduğunu düşünenlerden değiliz. Onun için bu ana kadar desteğini bizden esirgemeyen merkez ilçenin emrindeyim, neferiyim diyerek bizi ağlatan Hayati Nizamoğlu’na, bir önceki il başkanımız Gültekin Akça’ya, il Başkanımız Nihat Öztürk’e ve her zaman arkamızda dağ gibi duran Muğla Ak Parti Milletvekili Yüksel Özden’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sefer biz Büyükşehir belediyesini alacağız. “bu sefer olcek gibi. Yürüyün gari” dedi.

Muğla Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden ise büyük bir coşku ile konuşmasını yaptı. Özden; “Böyle güzel akşamları az yaşadık. Bakanlar geldiğindeki akşamı yaşar gibiyiz. Allah hepinizden razı olsun. Seydikemer’den başladım ve Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve diğer ilçelere tek tek uğrayarak yol su ve cami çalışmalarında bulundum. Kaç kişiyle konuştuğumuzu uğraştığımızı anlatmak ile bitmez. Tek tek hepiniz ile fotoğraf çektirmekten memnun oldum. İnsana dokunmadığınızda kucaklaşmadığınızda zaman enerji ve akıl yetmez. Bize güç veren sizsiniz. Beraber olmak, aşımızı yemeğimizi paylaşmak işte bizim motivasyonumuz budur. Sizlerin duaları ile yürüyoruz. Samimi içten davranıyoruz. Allah herkesin dualarını kabul etsin. Bu güç ve destek ile değişmenin zamanı geldi. Muğla değişimi bizden çok istiyor. Yetti gari diyor. Ak Parti hizmet anlayışı ile Belediye tanışmalı ve asıl hizmeti görmeli. Gerçek hizmeti tatmalı. Halk ne kadar geç kaldığını anlamalı. Bu seferde belediyeyi alamaz isek mebali sizden çok Milletvekili olarak bende diye düşünüyorum. Bu mebal altında kalmak istemem. Ak parti belediyelerinin başka yerde gördüğü en iyi hizmeti artık Muğla’da görmeli. Her yerde görmek istiyor hizmeti insan. Bunun yolu kucaklaşma ile geçiyor. Her bir eve ulaşmaktan geçiyor. Geçen dönem acemilik idi diye düşünüyor ve bu dönemin Ak parti dönemi olduğuna inanıyorum. Her şeyi nasip eden Allah birlik beraberlik olduğu sürece her kez yapabildiğinin en güzelini yapsın. Niyet hayır olursa akibetide hayır olur. Ak parti 10 yılda elde ettiği başarıyı daha ileriye taşıyacak. İhtiyar geleceğe güvenle bakmalı, gençler ayaklarını yere kuvvetli basmalı ve bunun için çalışmalı” dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.