AK PARTİ MENTEŞE ADAYI YAYMAN

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı’nın kim olacağı sorusu nihayet cevap buldu. Menteşe Belediye Başkan Adayı’nın Mestan Yayman olduğu İlçe Danışma Kurulu toplantısında resmen açıklandı.30 Mart yerel seçimlerinde...

AK PARTİ MENTEŞE ADAYI YAYMAN

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı’nın kim olacağı sorusu nihayet cevap buldu. Menteşe Belediye Başkan Adayı’nın Mestan Yayman olduğu İlçe Danışma Kurulu toplantısında resmen açıklandı.

30 Mart yerel seçimlerinde sadece Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayan AK Parti’nin Menteşe Belediye Başkan adayı da açıklandı. Menteşe İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, konuşması esnasında Menteşe Belediye başkan adayının Mestan Yayman olduğunu açıkladı.

2011 yılında Milletvekili aday adaylığı, 2014 yerel seçimlerinde de Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mestan Yayman, ilçe divan toplantısında yaptığı konuşmada, “2011 yılında Milletvekili aday adayı oldum. Adaylık nasip olmadı. Fakat o zaman dedim ki, seçim sonuna kadar bana partim ne görev verirse her zaman hazırım dedim. Bunu da yaptım. 2014 yerel seçimlerinde de Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldum. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Üniversitemizin eski rektörü Mansur Hocam atandı. Bugün yine aynı şeyi söylüyorum. 30 Mart akşamına kadar partimizin bana vereceği her görevi yapmaya hazırım” dedi.

Mestan Yayman’ın konuşmasının kürsüye gelen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, konuşması esnasında Menteşe Belediye Başkan adayının Mestan Yayman olduğunu açıkladı. Harmandar, “Sayın Başbakanımız tarafından Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak teveccüh gösterildi. Burada kimin aday olduğu önemli değil. Önemli olan Muğla’mıza hizmet vermek. Sayın vali Yardımcımız Mestan Yayman da bizim Menteşe Belediye Başkan adayımızdır. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.