AK Parti kapı kapı geziyor

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti’de İl ve Merkez İlçe teşkilatlarının il merkezindeki mahalle gezileri devam ediyor.İl ve ilçe yönetimi, kadın ve...

AK Parti kapı kapı geziyor

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti’de İl ve Merkez İlçe teşkilatlarının il merkezindeki mahalle gezileri devam ediyor.

İl ve ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle temsilcilerinden oluşan partililer mahalle gezisinde çalmadık kapı bırakmazken, vatandaşların beklenti ve sorunlarını dinliyorlar.

AK Parti teşkilatlarının merkez ilçe Orhaniye Mahallesinde başlattığı çalışmalar çerçevesinde partililer son olarak geçtiğimiz hafta sonu da merkez Düğerek Mahallesindeki vatandaşları kapı kapı ziyaret ettiler.

2014 Yerel Seçimlerinde başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçeleri AK Partili Belediyecilikle tanıştırmak isteyen AK Parti il ve ilçe teşkilatları çalışmalarını artan bir tempo ile sürdürüyor. İl genelindeki tüm köyleri ziyaret ederek Büyükşehir Yasasının avantajlarını anlatan AK Parti teşkilatları mahalle gezileri ile de vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.

AK Parti olarak başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerine talip olduklarını belirten AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, ‘Dönem dönem farklı maskeler taksalarda, bu milletin kendisini ve değerlerini görmezden gelen, ayrıca bu milletle kavgalı olan bir zihniyeti artık Muğla’da değiştirmek istiyoruz. Biz biliyoruz ki partimiz kurulduğu günden bu yana oyunları bozan hep bu millet olmuş, milletimizin sağduyusu hep galip gelmiştir. O yüzden bizlerde hep milletin yanındayız ve kapısındayız. Yaptığımız köy ve mahalle gezileri ile vatandaşlarımıza büyükşehrin avantajlarını anlatıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getirirlerken, büyükşehir yasasının faydalarını şimdiden görmeye başladıklarını ifade ediyorlar’ dedi.

Muğla il merkezinde gerçekleştirdikleri mahalle gezilerine de değinen İl Başkanı Öztürk, ‘Muğla’da millet artık 40 yıldır onları yönetip, onların yaşamını kolaylaştırmayıp zorlaştıran zihniyetten artık bıkmış. Milletimiz bu beceriksiz yerel yönetimlerden kurtulmanın kararını zaten çoktan vermiş. Bizim amacımız Muğla’nın yüzünü ağartmak. Muğla’yı daha yaşanabilir bir kent yapmak istiyoruz. Artık milletle arasına bir duvar ören bu zihniyetin yalanlarına kimse inanmıyor. Çalışmalarımıza katılan ve yoğun bir şekilde çalışan bütün partililerimize çok teşekkür ediyorum’ diye

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.