AK Parti Kadın Kollarından Pilav Günü

AK Parti Yatağan Kadın Kolları tarafından tanışma ve kaynaşma amaçlı pilav günü düzenlendi. Pilav günü etkinliğinde ayrıca yardıma muhtaçlar için bağış toplandı.AK Parti Yatağan Kadın Kolları tarafından düzenlenen...

AK Parti Kadın Kollarından Pilav Günü

AK Parti Yatağan Kadın Kolları tarafından tanışma ve kaynaşma amaçlı pilav günü düzenlendi. Pilav günü etkinliğinde ayrıca yardıma muhtaçlar için bağış toplandı.

AK Parti Yatağan Kadın Kolları tarafından düzenlenen pilav günü etkinliğinde 800 kişiye pilav dağıtıldı. Yardıma muhtaç kimselere ulaştırılmak üzere bağış toplandı. AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz ve yönetim kurulu üyeleri ile köy muhtarlarının da destek verdiği pilav etkinliğine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdiler.

AK Parti Yatağan Kadın Kolları Başkanı Fatma Küçük; “kadın kollarımız tarafından ilçede ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırılmak üzere yarım toplayıp destek olmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliğe katılım oldukça yüksekti. Yaklaşık 800 kişiye pilav dağıttık, etkinliğimize katılanlar gönüllerinden geçirdikleri miktarlarda yarımda bulundular, buradan elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarıma destek olmayı hedefliyoruz ”şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.