AK Parti Kadın Kollarından etkinlik

AK Parti Milas Kadın Kolları ve Bodrum Acıbadem Hastanesi işbirliği ile düzenlenecek bir etkinlikte Milaslı bayanlar kadın hastalıkları üzerine bir araya gelecek.AK Parti Milas Kadın Kolları Başkanı Sevgi Turan, Bodrum Acıbadem...

AK Parti Kadın Kollarından etkinlik

AK Parti Milas Kadın Kolları ve Bodrum Acıbadem Hastanesi işbirliği ile düzenlenecek bir etkinlikte Milaslı bayanlar kadın hastalıkları üzerine bir araya gelecek.

AK Parti Milas Kadın Kolları Başkanı Sevgi Turan, Bodrum Acıbadem Hastanesi işbirliği ile yepyeni bir etkinlik başlattıklarını belirtti.

AK Parti Milas Kadın Kolları Başkanı Sevgi Turan yaptığı bir açıklama ile 14 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’te Milas Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda yapılacak bir etkinlikle Milaslı bayanların sağlık konusunda bir araya getirmeyi düşündüklerini söyledi.

Tüm Milaslı hanımların davetli olduklarının belirtildiği bu etkinlikte isteyen herkese ücretsiz olarak meme ve rahim kanseri ile şeker hastalığı için gerekli tetkikler uzman doktorlar tarafından yapılacağı açıklandı.

Bu tür etkinliklere devam edileceğini belirten Başkan Sevgi Turan açıklamasında, “Halkımızın sağlık problemleri ile ilgili konularda hassas davranacaklarını düşünüyoruz” diyerek partili partisiz bütün Milaslı hanımların davet etti.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.