AK Parti Kadın Kolları’ndan BOSİAD’a ziyaret

AK Parti Kadın Kolları Bodrum İlçe Teşkilatı, Bodrum Sanayici İş Adamları Derneği (BOSİAD) Başkanı Mustafa Er’i ziyaret etti.Ziyarete AK Parti İlçe Sekreteri Tülay Şafak, Teşkilat Başkanı Şennur Alpay, Konacık Belde Kadın...

AK Parti Kadın Kolları’ndan BOSİAD’a ziyaret

AK Parti Kadın Kolları Bodrum İlçe Teşkilatı, Bodrum Sanayici İş Adamları Derneği (BOSİAD) Başkanı Mustafa Er’i ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti İlçe Sekreteri Tülay Şafak, Teşkilat Başkanı Şennur Alpay, Konacık Belde Kadın Kolları Başkanı Canan Esven, Başkan yardımcısı Mukaddes Kızılkaya  katıldı.

Ziyarette,  Bodrum ticaret ve siyasi hayatındaki gelişmeler, AK Parti’nin Bodrum’da ki yeri ve kadınların siyasete bakış açısının detayları konuşuldu. Mustafa Er kadınların siyasi hayatın içinde olmasının son derece doğru olduğunu ama çok daha aktif ve verimli çalışmaları gerektiğini söyledi. Misafirleri ile düşüncelerini paylaşan Mustafa Er, BOSİAD’a ilk ziyaretin CHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiğini , ikinci olarak AK Parti Kadın Kollarını misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.