AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplandı

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı’nın Ocak ayı olağan ilçe danışma meclisi toplantısında köy ve mahallelerde yürütülen seçim çalışmaları değerlendirildi.AK Parti Ocak Ayı İlçe Danışma Toplantısı, Muğla İl Başkan...

AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplandı

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı’nın Ocak ayı olağan ilçe danışma meclisi toplantısında köy ve mahallelerde yürütülen seçim çalışmaları değerlendirildi.

AK Parti Ocak Ayı İlçe Danışma Toplantısı, Muğla İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci, İl Yönetim Kurulu Yatağan Koordinatörü Ertuğrul Gümüş, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Şahbaz, İlçe Başkanı Osman Koç, Yatağan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toksöz, Yatağan İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ve partililerin katılımıyla düzenlendi.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Osman Koç, seçime çok kısa bir süre kalmasından dolayı köy ve mahalle temsilcilerinin çalışmalarını arttırmalarını istedi. Koç, “Düzenlediğimiz toplantımızda köy ve mahalle temsilcilerimizle görüşerek değerlendirmelerde bulunacağız. Değerlendirmeler sonucunda çalışmalarımızı şekillendirerek, Yatağan’ın AK Belediyeciliğe kavuşması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci, AK Parti’nin girdiği tüm seçimlerden oyunu artırarak çıkmasında en büyük faktörün köy ve mahalle temsilcilerinin çalışmaları olduğunu belirtti. Pirci, açıklamalarını; “Sizler, her yerde partimizi en iyi şekilde temsil ettiniz ve etmeye de devam ediyorsunuz. Bu başarılı çalışmalarınızı da, her seçimde artan AK Parti oylarıyla görmekteyiz. Bu yüzden sizlere çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınıza ara vermeksizin devam ederek Muğla’nın tüm ilçelerinde ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde AK Parti’yi zirveye taşıyacağınıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Sosyal medya ve basında Muğla’nın ilçelerinin AK Partili belediye başkan adaylarının açıklandığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Pirci, Genel Merkezin, çeşitli yöntemlerle belirlemeye çalıştığı adayların önümüzdeki günlerde belirlenerek resmen açıklanacağını söyledi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.