AK Parti İl Danışma Toplantısı yapıldı

Muğla Ak Parti il Danışma toplantısı bölge Koordinatörü İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa, Yüksel Özden, İl Başkanı Nihat Öztürk ve coşkulu bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi.Sıtkı...

AK Parti İl Danışma Toplantısı yapıldı

Muğla Ak Parti il Danışma toplantısı bölge Koordinatörü İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa, Yüksel Özden, İl Başkanı Nihat Öztürk ve coşkulu bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi.

Sıtkı Koçman Üniversitesi salonunu dolduran kalabalık partililerin coşkulu katılımı ile gerçekleşen Danışma Meclisi toplatışının açılış konuşmasını İl Başkanı Nihat Öztürk yaptı. ‘’Her seçim öncesinde siyaset mühendisliğine soyunanların Ak Parti’nin başarılı olamaması için sahaya çıktığını ama her seçimde de Ak Parti’nin milletin teveccühüne mazhar olduklarını söyleyen Öztürk, ‘’Şu anda sahadayız. Mahalle mahalle ev ev geziyoruz. Herkesin kapısını çalıyoruz. Bu konuda özellikle başta kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Teşkilatımda Muğla’nın yenilemeyen 40 yıllık makus talihini yenme kararlılığında gördüğüm hava beni inanılmaz mutlu ediyor. ‘ dedi.

Büyükşehir yasası çıktığında biz bu yasanın merkezinde köylü var dediğimizde bizimle alay edenler, şimdi belediye seçimleri yaklaştı diye köy yollarına kadar yapmaya başladılar. Demek ki dediğimiz şimdiden doğrulanmaya başladı. Bizi yalancı çıkartmadıkları için teşekkür ediyoruz dedi.

“Büyükşehiri alacağız”

Daha sonra kürsüye gelen Muğla Ak Parti milletvekili Ali Boğa, salondakilerim hemen gülümsemeye başlamalarını istemekle söze başladı. ‘’Gülümsemenin en büyük sadaka olduğunu söyleyen Ali Boğa, Muğla 40 yıldır somurtanlardan bıktı, artık herkesin yüzü gülmeli. İnsanlara gülümseyerek gönüllerini kazanabiliriz, etrafımızdakileri severek yaptıklarımızı anlatabiliriz,’’ dedi.

Ali Boğa: ‘’Hizmet gidememesinden sıkıntı duyduğumuz yerler varsa, işsizliğinden sıkıntı duyduğumuz insanlar varsa Büyükşehiri almak zorundayız. Yaşadığımız beldeye nasıl hizmet götürülebileceğini ancak büyükşehir belediyesini kazanarak gösterebiliriz. Çünkü Büyükşehir yasası her açıdan çok büyük fırsatlar getiriyor, çok büyük imkanlar sunuyor. O yüzden şu andan itibaren tek hedefiniz Belediye seçimlerini kazanmak.. Biz Muğla’nın temsilcileri olarak elimizden geleni yapıyoruz. 2B konusunda yeni düzenlemeler yapıyoruz. Geçimini sağlamak için tarım amaçlı kullanılan arazilerde %50 indirimle alma hakkı geliyor. Taksitler 2 yıl uzatılıyor. Muğla’ya proje yapma ruhu kazandırmaya çalışıyoruz. 100. Yılda 100 proje çalışması başlattık. Hükümet Muğla’ya büyükşehir olma hakkı verdi. Şimdi sıra bu coşkulu toplulukta . Bu salonlar artık bize yetmiyor.’’ Diyerek yaza doğru bu toplantıların statta yapılmasını istedi.

“Bölgemizde ve dünyada örnek olmalıyız”

Toplantıda konuşan Ak Parti Muğla milletvekili Yüksel Özden’de ‘’Bu hareketi bu günlere getiren, bu salonlara sığmaz hale getiren tüm parti mensuplarına teşekkür ediyorum’’ diyerek sözlerine başladı. ‘’Kuruluşundan itibaren partiye emek veren belki şu anda aramızda olmayan, bu davanın çilesini çekmiş, belki de bazen ihmal ettiğimiz herkes minnetle anılmalı,’’ diyen Özden; ‘’Düne kadar Amerika’da havaalanında indiğinizde döviz bürosunda Türk Lirasını bozmuyorlardı. Düne kadar TL dışarda alışverişte kabul edilmiyordu. Bu gün herkes bana Türk Parası ver diyor, ticarette bizim sözümüz geçiyor.’ Diyerek, bu ekonomik yükselişin 5-6 yıl daha devam ettirilmesi durumunda dünya liderliğine oynanacağını ifade etti. Muğla Büyükşehir Belediyesini kazanarak, dağına taşına hizmet götüreceğiz ve Muğla tarihinin dönemecini yaşayacak, diyen Yüksel Özden , değişimin anahtarının Büyükşehir Belediyesinde olduğunu ifade etti.

‘’İl ve ilçe belediye başkanları çıkar bu sevdalarını anlatır. Biz Muğla sevdalıyız. Aday adayları çıktıktan sonra benim ilçe yönetimim benim vatandaşım kimi aday görmek isterse benim de Ali Abinin de adayı odur’’ diyen Yüksel Özden, artık her konu da iki milletvekili Muğla için aynı şeyi düşünüyor, aynı şeyleri yapıyor diyerek sözlerini bitirdi.

Muğla’da başlayacak olan yeni dönem Siyaset Akademisinin açılışına Melih Gökçek’in geleceğini de söyleyen Öztürk, akademiye geniş katılım istedi.

Toplantıda yeni seçim stratejisi ve sandık esaslı çalışma sistemi konuşuldu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.