AK Parti İl Danışma toplantısı yapıldı

AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan İl Başkanı İhsan Küreci, “Muğla’da sandıklardan yüze 5 ila 7,5 civarında oyumuz çalınıyor ”dedi.AK Parti Muğla İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Mart Ayı...

AK Parti İl Danışma toplantısı yapıldı

AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan İl Başkanı İhsan Küreci, “Muğla’da sandıklardan yüze 5 ila 7,5 civarında oyumuz çalınıyor ”dedi.

AK Parti Muğla İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Mart Ayı İl Danışma Kurulu Toplantısı Muğla Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Milletvekilleri Ali Boğa, Yüksel Özden, İl Başkanı İhsan Küreci il ve ilçe teşkilatları katıldı.

İl Danışma Kurulunda yaptığı konuşmada İç Güvenlik Paketi”ni anlatan milletvekili Yüksel Özden; “Dünya üzerinde ülkemizin açığını arayan, bizleri tüm dünyaya gam bazlamaya çalışan bir hain çetesi var. Bir yandan bu hain çetesinin kalıntıları ile uğraşırken diğer taraftan ülke içini karıştırmak için 6-7 Ekim olaylarını başlatanlarla uğraşıyoruz. İşte böyle bir ortamda iç güvenlik paketi neden gerekli herkes 6-7 Ekim olaylarıyla gördü” dedi.

İç güvenlik paketi görüşmelerinde MHP’nin kendisiyle çeliştiğini belirten Özden; “6-7 Ekim olaylarında neden güvenlik yok. Devlet gerekeni yapmıyor diye dert yanan MHP şimdi bu tür olayları engellemek için hazırlanan iç güvenlik paketine destek vermiyor yan çiziyor. Bugün onlar yan çiziyor, vakti geldiğinde de millet yan çizenlerden hesabını soracaktır.” Şeklinde konuştu.

Milletvekili Ali Boğa’da yaptığı konuşmada; “Bu güne kadar gittiğim her yerde iki milletvekili olarak diye sözlerime başlıyorum. Bazıları bundan rahatsız olup beni uyardılar. O zaman görev sizlere düşüyor 7 Haziran’da partimize öyle bir güç verin ki gittiğimiz yerlerde bizim 3,4 milletvekilimiz var diyeyim” dedi.

Son olarak kürsüye gelen İl Başkanı İhsan Küreci yaptığı konuşmada 8 Mart Dünya kadınlar günü üzerinden muhalefete yüklendi. Küreci; “ Kadınlarımızın gününü sadece meydanlarda sokaklarda kutlayanlara sesleniyorum. TBMM’de AK Partili 45 kadın milletvekili varken her fırsatta kadınlara sahip çıktığını sokaklarda söyleyen CHP’nin 19 Kadın Milletvekili var. Lafla peynir gemisi yürümüyor” dedi.

Seçimlerde AK parti’nin oylarının çalındığını söyleyen başkan Küreci; “Muğla’da her seçimde sandıklardan partimizin yüzde 5 ile 7,5 arasında oyları farklı hilelerle çalınıyor. Kimi zaman kalem oynamaları kimi zaman sandık başında yönlendirmelerle. Sandık namustur. Bizler namusumuza sahip çıkacağız. 7 mart tarihinde ‘sandığa sahip çıkıyoruz’ çalışmamızda tüm ilçelerimiz gereken özen ve hassasiyetle üzerlerine düşen görevi eksiksiz yaptı. 7 haziran seçimlerinde Sayın Başbakanımıza verdiğimiz sözü tutarak partimizi Muğla’da birinci parti yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.