AK Parti İl Başkanı Küreci istifa etti

7 ilçe başkanı ile birlikte görevinden alınacağı iddia edilen AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci istifa etti. Küreci, parti genel merkezinin değerlendirmelerini daha rahat yapması için görevinden ayrıldığını söyledi....

AK Parti İl Başkanı Küreci istifa etti

7 ilçe başkanı ile birlikte görevinden alınacağı iddia edilen AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci istifa etti. Küreci, parti genel merkezinin değerlendirmelerini daha rahat yapması için görevinden ayrıldığını söyledi. Küreci ile birlikte il yönetimi de istifa etti.

Haber Merkezi

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, görevinden istifa etti. Küreci, görev yaptığı dönemi “başarılı” olarak değerlendirdi ve Genel Merkezi’n değerlendirmelerini daha rahat yapması için görevinden ayrıldığını açıkladı.

Partisinin il teşkilatında basın toplantısı düzenleyen Küreci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevden ayrıldıklarını belirterek, “7 Haziran’da sergilenen her türlü ihanete rağmen iki milletvekili çıkardık. Yine 1 Kasım’da tarihimizin en yüksek oyunu aldık ve yine iki vekil çıkardık. Bu konuda başarılı bir il başkanı olmanın haklı gururunu taşıyorum” dedi.

Kimseyi incitmeden, seviyeli siyaset yapılabileceğinin örneğini verdiklerini kaydeden Küreci, “Biz bu davaya gönül verdik. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana korkmadık, korkmayacağız dedik. Davaya olan inancım azalmadı azalmayacak. Partimizin emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Genel Merkezimizin değerlendirmelerini daha rahat yapabilmesi ve önünü açabilmek amacıyla, bayrak ve hizmet yarışı olarak gördüğümüz il başkanlığı görevinden, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görevden ayrılıyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.