AK Parti gazetecilerden özür diledi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı, geçtiğimiz gün yaşanan bir olaydan dolayı Milas'ta görev yapan basın mensuplarının gönlünü almak için toplantı düzenledi. Protestolarını sürdüren gazetecilerden özür dileyen İl yönetimi...

AK Parti gazetecilerden özür diledi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı, geçtiğimiz gün yaşanan bir olaydan dolayı Milas'ta görev yapan basın mensuplarının gönlünü almak için toplantı düzenledi. Protestolarını sürdüren gazetecilerden özür dileyen İl yönetimi ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, gazetecilerin gönlünü alınca gecenin sonu tatlıya bağlandı.

Önceki gün AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya’nın esnaf ve bazı sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaret programı sırasında bir gazeteci ile sorun yaşanmıştı. Meslektaşlarına haksızlık edilğini düşünene Milas'taki gazeteciler çoğunluğu, ilk kez yapılan ortak bir harekete imza atarak birlik olmayı başardılar.

Gazetecilerin tavrına anlayışla karşıladıklarını ve haklı buldukları için bu kaynaşma yemeğini düzenlediklerini belirten AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, "Olay bana aksedince partinin il başkanı olarak bu programı düzenledim. Kırdığımız gazeteci kardeşlerimizden özür diliyoruz" dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar'ın da katıldığı gecede kendilerini eleştiren ve tavır alan gazetecileri kutlayan ve her zaman doğrunun yanında olacağını belirten Prof. Dr. Harmandar “Arkadaşlar yapılan yakışıksız hareketi doğru bulmuyorum. Bu nedenle göstermiş olduğunuz tavır nedeniyle sizi kutluyorum. Böyle bir davranış için göstermiş olduğunuz cesaret, ancak gazetecilerin sergileyebileceği bir davranıştır. Şahsım ve partim adına özür diliyorum” deyip basın mensuplarının elini sıkarak gönlünü aldı.

Tavırlarının Belediye başkan adayı Harmandar ya da AK parti teşkilatına değil olayı gerçekleştiren kişiye yönelik olduğunu belirten gazeteciler seçim önü adayların yanlarında yer alan bazı kişilerin gazetecilere karşı söylem ve davranışlarına dikkat etmesini istediler.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.