AK Parti Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen Kasım Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısında AK Parti Kadın Kolları Marmaris İlçe Teşkilatı yönetim kurulu listesi açıklandı.AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı aylık İlçe...

AK Parti Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen Kasım Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısında AK Parti Kadın Kolları Marmaris İlçe Teşkilatı yönetim kurulu listesi açıklandı.

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı aylık İlçe Danışma toplantısına AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ve ayrıca AK Partinin geçtiğimiz yerel seçim dönemindeki Marmaris Belediye Başkanı Adayı Doğan Tugay, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete’nin yanı sıra İçmeler’in AK Partili Belediye Başkanı Zeki Eren, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belde Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri , Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ve köy temsilcilerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik bir partili katıldı. AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısında ; Marmaris Belediyesinin belediye meclis üyesi Abdüllatif Hıdır divan başkanı , divan sekreteri olarak da Zehra Tavacı görev aldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, “9-10 Kasım 2012 tarihlerinde ilçemizde AK Parti'nin eğitim semineri düzenlenecek. Seminere Muğla’nın tüm AK Partili ilçe yöneticileri. Muğla il yönetimi kadın ve gençlik kolları başkanları belediye meclis üyeleri, belde başkanları ve il genel meclisi üyelerinden oluşan 600 e yakın partilinin yani Muğla’nın AK partili olarak görev yapan partililerin katılacağı bir seminer olacak. Grand Paşa Otelde gerçekleştirilecek olan bu seminere genel başkan yardımcısı Ekrem Erdem, partinin 2. adamı Mehmet Ali Şahin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu , Eski Antalya Belediye başkanı Antalya Milletvekili Menderes Türel, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Teşkilat başkan yardımcısı Mehmet Göksu, Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, Prof. Dr. Abdullah Taşçıoğlu, AK Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, katılacaklar" dedi.

Arınç Marmaris’e geliyor

İlçe Başkanı Mete, ayrıca bu ayın sonunda ise 29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde üç gün, Bülent Arınç'ın 120 kişi ile katılacağı bakanlığı ile ilgili bir toplantıda Marmaris’te olacağını söyledi. Mete, "Basınla ilgili yapılacak bu toplantıya çok sayıda televizyon kanalının ve basın mensubunun katılması bekleniyor. Yani kentimiz partimizin üst düzey yöneticilerini ağırlayacak. Bu kente bir tanıtım katkısıdır. Kentin ve Muğla’ nın dertlerinin dinlenmesi toplantısıdır. Marmaris’in marka olması, Muğla’ yı bırakın ülkenin bir başka ilinde bile yapılmayıp bu tür bir toplantının Marmaris’ te yapılması Marmaris’ i siyasette marka yapacaktır. Tüm ülke bu toplantılar sebebi ile Marmaris’ i konuşacaktır" diye konuştu.

Muğla paraya boğulacak

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ise, şunları söyledi: “Eskiden Muğla genel bütçeden yüzde 5 pay alıyordu. Büyükşehir yasası ile birlikte Muğla’nın alacağı pay yüzde 6'ya çıkacak. Bu da 6 milyar dolar demektir. Marmaris’in de payı yüzde 2,5'tan yüzde 4,5'a çıkacak. Bu parayı Marmaris harcarken yüzde 10'ununu köylerin alt yapısına harcayacak. Yol su elektrik ve kanalizasyon hizmetleri olarak"

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.