AK Parti Danışma Kurulu toplandı

AK Parti Muğla Merkez ilçe teşkilatı 2013 yılının ilk danışma kurulu toplantısını Mustafa Pabuçcuoğlu salonunda yaptı. Danışma kurulu toplantısına Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, Belediye Meclisi üyeleri ve partililer...

AK Parti Danışma Kurulu toplandı

AK Parti Muğla Merkez ilçe teşkilatı 2013 yılının ilk danışma kurulu toplantısını Mustafa Pabuçcuoğlu salonunda yaptı. Danışma kurulu toplantısına Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, Belediye Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Danışma kurulu toplantısında konuşan AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Çelebi, “Bugün itibari le Muğla merkezde hiçbir partinin ulaşamadığı bir üye sayısına ulaştık. Göreve geldiğimizde 4 bin olan üye sayımız bugün 10 bin 200’e ulaşmıştır. Amacımız Muğla’yı Muğlalıyı Türkiye’nin değil, Avrupa’nın en gelişmiş şehirlerinden biri haline getirmek. Köy olan değil, şehir olan bir Muğla’yı istiyoruz” dedi.

Başkan Çelebi, “Muğla, çıkan Büyükşehir yasası ile artık bir Büyükşehirdir. Muğla artık kasaba mantığı ile yönetilemez, Muğla artık yetivesin gari, oluvesin gari mantığıyla yönetilemez. Muğla, düşünerek ve birlikte hareket ederek büyüyecektir. Bunları kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımızla hep birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.