AK PARTİ DANIŞMA KURULU TOPLANDI

AK Parti Menteşe İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İL Başkanı Nihat Öztürk, başbakan üzerinde oyunlar oynandığını ileri sürerek, “ Millet bu oyunları 30 Mart’ta bozacak” dedi.Ak Parti Menteşe...

AK PARTİ DANIŞMA KURULU TOPLANDI

AK Parti Menteşe İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İL Başkanı Nihat Öztürk, başbakan üzerinde oyunlar oynandığını ileri sürerek, “ Millet bu oyunları 30 Mart’ta bozacak” dedi.

Ak Parti Menteşe İlçe Danışma Kurulu toplantısı Müze Müdürlüğü Mustafa Pabuççuoğlu salonunda yapıldı. İlçe Divan toplantısına partililer büyük ilgi gösterirken, toplantıya İl Başkanı Nihat Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar, Menteşe Belediye Başkan adayı Mestan Yayman, Gençlik Kolları, yeni atanan Menteşe Kadın Kolları ve İl kadın Kolları Başkanları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, “Zor zamanlarda, zor insanlar görev yapar. O görev yapan insanlar bulundukları makamı aidiyet duydukları teşkilata sahip çıkarlar. Bugün siz bu teşkilata sahip çıktınız. Hazreti Mevlana küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler üreteceğiz der. Biz de Muğla’da kimseye her şart altında küsmeyeceğiz ve kimseye darılmayacağız. Sevmek ve sevilmek için teşkilat olarak dün ne yaptıysak, bugün de yapacağız. Aynı dili konuşmak önemlidir. Ama esas olan aynı duyguları paylaşmak. Biz Muğla’nın bir Avrupa kenti olması için hemfikiriz. İki yıllık süreç içinde gece gündüz gitmediğimiz köy, çalmadık kapı, girmediğimiz ev kalmadı. 41 yıldır yerelde Muğla CHP tarafından yönetiliyor. 5 yıl önceki seçim beyannamesinde ‘50 yıllık su sorunumuz yok’ dediler. Bugün diyorlar ki Muğla’nın su sorunu var. Şehrin otopark sorunu ortada. Bütün Muğla’yı neredeyse ölü bir şehir haline getirdiler. Yanlış ve plansız SİT uygulamaları ile bütün Muğla’yı körpe bir şehir haline getirdiler, Muğla’yı kör bir kuyu haline getirdiler” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar ise, “AK Parti bu memlekete karşılıksız hizmet için yola çıkanların partisidir. Bildiğiniz gibi 30 Mart 2014 günü yerel seçimler var. Muğla için bu tarih bir gündür. Hükümetimizin desteği ve milletvekillerimizin gayreti ile Muğla Büyükşehir statüsüne kavuştu. Bu tarih inşallah Muğla’mız için bir milat olacak. Biz bu sorunları çözmek için yola çıktık. Bu yolda sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Bizim en büyük güvencemiz sizlersiniz. AK Parti gibi yerel yönetimlerde uzmanlaşmış bir partinin Muğla’da iktidara gelmemesi, Muğla’mız için büyük şanssızlık. Muğla hizmetin en iyisine layık. Biz Muğla’yı bir dünya şehri yapmak için yola çıktı. Mimarisi, çevresi, alt ve üst yapısı ve sanayisi ile yeniden imar etmek için yola çıktık. Biz bunu sizlerle birlikte başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise son günlerde yaşanan yolsuzluk iddialarına değindi. İl Başkanı Öztürk, “Bugün burada toplanan bu topluluk AK Parti davasına sahip çıktığının bir göstergesidir. AK Parti Büyükşehir belediye Başkan adayımız sayın hocamız bizleri kırmadı ve Üniversitedeki rektörlük görevini bırakarak Büyükşehir Belediye Başkan adayımız oldu. Kendisini kutluyorum. Artık gün birlik olma günü. Ben bunu burada gördüm. Bizler bugün varız, yarın yokuz. Ama Sayın başbakanımız 11 yıldır bu ülkede destanlar yazıyor. Ama gelin görün ki, son günlerde Ak Parti ve Başbakanımız hedef alınıyor. Kusura bakmasınlar, geçmişte bu ülkenin Başbakanı Adnan Menderes’i astılar, Turgut Özal’ı zehirlediler. Ama biz AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımızı kimseye yedirmeyeceğiz. Son iki aydır yapılan kamuoyu anketlerinde AK Parti’nin yüzde 50’lerde oy alacak olması birilerini rahatsız etti. Milleti Ak Partiden soğutmak ve Başbakan Erdoğan’dan değişik aslı astarı olmayan senaryolarla kurtulmak için her türlü oyunu oynuyorlar. Çok sinsi bir oyun oynanıyor. Öyle bir oyun oynuyorlar ki adını Büyük yolsuzluk diyorlar. Bu sadece algıları yönetmek ve Recep Tayyip Erdoğan ile milletin arasını açma senaryosudur. Bu oyunu iyi görün ve iyi okuyun. Dün Sakarya’da, İstanbul’da gördük. Bu millet Başbakanına, Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı. Bize düşen görev, önümüzdeki seçimlerde kapı kapı dolaşıp, AK Parti hükümetinin hizmetlerini anlatmak olacak. AK Parti ve Başbakanımıza karşı sergilenmek istenen bu oyun 30 Mart seçimlerinde yine milletimiz tarafından bozulacaktır” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.