AK Parti başkanlar iftarda bir araya geldi

AK Parti’nin 13 ilçe başkanı, İl Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.10 Ağustos’ta Muğla’ya gelecek Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesi AK Parti İl yönetimi...

AK Parti başkanlar iftarda bir araya geldi

AK Parti’nin 13 ilçe başkanı, İl Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

10 Ağustos’ta Muğla’ya gelecek Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesi AK Parti İl yönetimi tarafından 12 ilçe başkanının katıldığı iftar yemeği düzenlendi. Datça İlçe Başkanının mazereti nedeniyle katılamadığı iftar yemeğine, hafta sonu ataması yapılan Seydikemer, Menteşe ve Köyceğiz ilçe başkanları da katıldı. Muğla’da tek kadın İlçe Başkanı olan Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp de katıldı.

İftar yemeğinde 6 Ağustos tarihinde Muğla’ya gelecek Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın son defa Başbakan olarak ağırlayacaklarını belirten İl Başkanı Nihat Öztürk, “Sayın Başbakanımız, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi 6 Ağustos’ta Muğla’da olacak. 4’üncü kez Sayın Başbakanımızı Muğla’da ağırlayacağız. Son defa Başbakan olarak ve Cumhurbaşkanı adayı olarak ağırlamak ve Çankaya’ya giden yolda destek vermek için teşkilatlar olarak seferber olduk. Pazar günü Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu ilimizde olacak. Teşkilatımızdaki kan değişikliği inşallah AK Parti’yi Muğla’da 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy patlaması yaşatır. 12 yıldır partimizin genel başkanının partimizden ayrılacak olmasının üzüntüsünü, diğer taraftan O’nu Çankaya’ya göndermek ve ilk defa halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı olarak Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak görmek bizi mutlu ediyor. Biz şu anda böyle bir ikilem içindeyiz. İnanıyorum ki, Sayın Genel başkanımız ve Başbakanımız halkımızın oyları ile Cumhurbaşkanı olacak ve Çankaya Köşkünde oturun bir Cumhurbaşkanı değil, Sayın Abdullah Gül gibi o da halkın içinde ve halkımızın hizmetinde olmaya devam edecek. Recep Tayyip Erdoğan üzerine yükleneceği yetkiyi daha aktif kullanacak bir Cumhurbaşkanı olacağını düşünüyorum. Teşkilat olarak Muğla’da Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması için üzerimize düşen görev neyse yapacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.