AK Gençler Durmuyor

AK Parti İl Gençlik Kolları teşkilatı, Köyceğiz, Ortaca ve Kavaklıdere İlçe Gençlik Kolları teşkilatını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak karşılıklı istişarede bulundular. Ziyaretlerde konuşan...

AK Gençler Durmuyor

AK Parti İl Gençlik Kolları teşkilatı, Köyceğiz, Ortaca ve Kavaklıdere İlçe Gençlik Kolları teşkilatını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak karşılıklı istişarede bulundular. Ziyaretlerde konuşan AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Kurt, “AK Parti teşkilatları hepimizin bildiği gibi 2002’den beri tüm seçimlerden galip olarak ayrılmıştır. Buda teşkilatlarımızın ne kadar hazırlıklı olduğunu göstermektedir. 2015 milletvekilliği seçimleri var durmadan dinlenemeden 2015 seçimleri içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Parti içi eğitimlerinde sürdüğünü hatırlatan Gençlik Kolları İl Başkanı Kurt, “Hepinizin bildiği gibi bizler sadece seçimden seçime çalışan bir siyasi parti değiliz. İlimize ve ülkemize hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Yeni projeler geliştirip ana kademe yöneticilerimizin projelerde çözüm ortağı oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ‘sandığa sahip çıkıyoruz’ etkinliğimizde özverili çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İl Gençlik Kolları yönetimi Köyceğiz, Ortaca ve Kavaklıdere ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine ilin diğer 10 ilçesinde de devam edecek.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.