Ailelere seminer

Milas Özge Koleji, Psikolojik Danışman Yasemin Ateş’in konuşmacı olarak katıldığı bir seminer düzenledi. Milas Özge koleji ve Aşkın Kırtasiye işbirliğinde Psikolojik Danışman Yasemin Ateş’in konuşmacı olarak katıldığı...

Ailelere seminer

Milas Özge Koleji, Psikolojik Danışman Yasemin Ateş’in konuşmacı olarak katıldığı bir seminer düzenledi. Milas Özge koleji ve Aşkın Kırtasiye işbirliğinde Psikolojik Danışman Yasemin Ateş’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Dikkati güçlendirme teknikleri’ konulu bir seminer düzenlendi.

Psikolojik Danışman Yasemin Ateş gerçekleştirdiği konuşmada, dikkat, odaklanma, dikkati sürdürme, farklı yollardan problem çözebilme, kısa süreli hafıza, bütünsel aldı ve karşılaştırma becerileri konularına değinirken, “ailelerde her şey normal ve çocukta dikkat dağınıklığı var ise o zaman çocuğun genlerinde araştırma yapmak ve dikkat dağınıklığına nelerin sebep olduğunu araştırmak gerekli. Bize müracaat eden ailelerin çocuklarını değiştirmiyoruz. Bizler annenin ve babanın davranışlarını değiştiriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.