AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLERDE TOPLANTI

Muğla’da Engellilere ve Yaşlılara hizmet veren Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlar arası "Saha İzleme ve Değerlendirme Toplantısı" yapıldı. Toplantı Muğla Aile, Çalışma ve...

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLERDE TOPLANTI

Muğla’da Engellilere ve Yaşlılara hizmet veren Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlar arası "Saha İzleme ve Değerlendirme Toplantısı" yapıldı. Toplantı Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.  Kurumlar arasında işbirliği oluşturulması, koordinasyon ve iyi uygulama örneklerinin değerlendirilerek ortak çalışma ve kurum kültürü oluşturulması amacıyla Engelli ve Yaşlı Hizmetleri alanında yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, İl Müdür Yardımcıları, Kuruluş Müdürleri ve Meslek Elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Engelli ve Yaşlı Hizmetleri alanında Muğla’daki kuruluşlarda sunulan hizmetler, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, Muğla’daki kuruluşların fiziki durumları, pandemi tedbirleri ve genel uygulamalar değerlendirildi.

Emirhan Arslan

Bu haber toplam 201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.