AHMET AK MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

MUSTAFA AKTAŞDEVA Partisi Yatağan İlçe Başkanı Fatma Özalp Ak’ın eşi Ahmet Ak’ın Fransa’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. AK’ın cenazesi memleketi olan Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesi mezarlığında...

AHMET AK MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

MUSTAFA AKTAŞ

DEVA Partisi Yatağan İlçe Başkanı Fatma Özalp Ak’ın eşi Ahmet Ak’ın Fransa’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. AK’ın cenazesi memleketi olan Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesi mezarlığında toprağa veridi.

MUSTAFA AKTAŞ

Evli ve üç çocuk babası olan 71 yaşındaki Ahmet Ak, yakalandığı amansız hastalık dolaysıyla bir süredir Fransa’da tedavi görüyordu. Ak, Fransa’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  Ahmet AK’ın cenazesi Fransa’dan geldikten sonra Yatağan Yeni mahalledeki evinden alınarak memleketi olan Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesi mezarlığında toprağa veridi.

Ahmet Ak’ın cenazesine, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, siyasi partilerin temsilcileri, yakınları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Ahmet Ak’ın eşi DEVA Partisi Yatağan İlçe Başkanı Fatma Özalp Ak da cenazeye katılanların taziyelerini kabul etti.

Bu haber toplam 177 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.