Afet seminerleri sürüyor

Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce, 2013 yılı Eğitim Programındaki Merkez ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına eğitim çalışmaları kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğü personeli ve Valilik personellerine eğitimler...

Afet seminerleri sürüyor

Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce, 2013 yılı Eğitim Programındaki Merkez ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına eğitim çalışmaları kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğü personeli ve Valilik personellerine eğitimler verildi.

Eğitimlerde, kurum çalışanlarına Müdürlük Eğitim Uzmanı Koray Ece tarafından “ Sivil Savunma Tedbirleri ve Afetler” ile ilgili bilgiler verildi.

Diğer taraftan da Afet riski bulunan köylerde, köy halkına ve öğrencilerine verilen eğitimler devam ediyor. Marmaris ilçesine bağlı Söğüt Köyü ile Dalaman İlçesine bağlı Kargınkürü Köyü’nde vatandaşlara, Müdürlük Jeofizik Mühendisi Akın Aydoğan tarafından,  afetler ve afetlerden korunma, orman ve konut yangınları ile müdahale ve korunma yöntemleri, sivil savunma tedbirleri ve ilkyardım konusunda eğitimler verildi. Ayrıca öğrencilere de Müdürlük Eğitim Uzmanı Koray Ece tarafından “ Deprem ve depremden korunma” eğitimleri verildi.

Öte yandan İngiliz Fahri Konsolosluğu ile işbirliği yapılarak Marmaris ilçesinde, Marmaris ve civarında yaşayan İngiliz vatandaşlarına yönelik “Depremden Korunma Eğitimi” verildi. Müdürlük Eğitim Uzmanı Koray Ece ve Pro-konsül Nazlı Hamitoğlu tarafından verilen eğitime 100’e yakın İngiliz vatandaşı ve çeşitli ülke vatandaşları katıldı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.