AFAD’DAN YATAĞAN POLİSİNE BİLGİLENDİRME

MUSTAFA AKTAŞMuğla Valiliği İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü’nden,  AFAD Eğitim Uzmanı Ayşe Çetinyıldız ve Orhan Pökün,  Yatağan polis personeline doğal afetlere ve risklere karşı eğitim verdi.Halk Eğitimi Merkezi...

AFAD’DAN YATAĞAN POLİSİNE BİLGİLENDİRME

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla Valiliği İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü’nden,  AFAD Eğitim Uzmanı Ayşe Çetinyıldız ve Orhan Pökün,  Yatağan polis personeline doğal afetlere ve risklere karşı eğitim verdi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan farkındalık eğitimine, Yatağan Emniyet Müdürlü birimlerinden belirlenen kişiler katıldı. Eğitim slayt ortamında geniş kapsamlı detaylı olarak anlatıldı.

AFAD Muğla Eğitim Uzmanı Ayşe Çetinyıldız ve Orhan Pökün,  “Geçtiğimiz Ocak ayında İçişleri Bakanlığı tarafından afetlere hazırlıklı bir Türkiye için toplumda önlem alma kültürünü oluşturmayı hedefleyen, bu dönüşümü gerçekleştirme ve vatandaşların olası afetlerde güvende kalmaları için 2021 Yılı Afet Eğitim Yılı ilan edildi. Deprem bilincine diğer bakanlıklarda destek veriyor diyerek” deprem, yangın, sel vesaire gibi durumlarda polis personeline ne yapmaları gerektiği konusunda geniş bilgi verdi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.