Adnan Kın Güven Tazeledi

Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi olağan genel kurulu Belediye Sinema Salonunda yapıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda divan başkanlığını emekli öğretmen Varol Çakmak, Başkan yardımcılığına...

Adnan Kın Güven Tazeledi

Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi olağan genel kurulu Belediye Sinema Salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda divan başkanlığını emekli öğretmen Varol Çakmak, Başkan yardımcılığına Bahattin Taş, kâtip üyelikleri Engin Özaydın ve Ali Bodur yaptı.

Genel kurula Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi müdürü Kayhan Güzeldiyar, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliğinden Engin Özaydın, çevre kooperatif başkanları, üyeler katıldı.

İki Dönemdir Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi Başkanlığını yürüten Adnan Kın gazetemize yaptığı açıklamada; Kooperatifimizin, merkez ve çevresinden 740 üyesi bulunmakta olup çiftçilerimize, nakit, gübre, ilaç, zirai alet edevat, tohum, ekipman gibi birçok dalda yasaların verdiği yetki çerçevesinde hizmet vermekteyiz. Genel Kurulumuzun Yatağan’a ve herkese hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Daha sonra tek liste yapılan seçimde Yönetim Kurulu Adnan Kın, Nejlet Yeter, Şevket Kocabıyık, Mehmet Kiraz, Gürsel Dağlı’dan denetim kurulu Ravuk Yeter ve Mustafa Tülü’den oluştu.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.